به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام سید علی عماد صبح چهارشنبه در نشست هم اندیشی با دبیر و مسئولان برگزاری جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان به اقدامات این معاونت در معرفی طلاب برتر در عرصه پژوهش اشاره کرد و گفت: دفتر امور نخبگان حوزه که مصوب شورای عالی حوزه علمیه قم است تا کنون توانسته طلاب نخبه در حوزههای آموزش، پژوهش ، تهذیب و فرهنگ، تبلیغ و مدیریت را شناسایی کند.
وی افزود: با توجه به اینکه جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان قرار است در عرصههای مختلف کار ارزیابی را انجام دهد باید مراقب بود که در این راه ظرفیتهای حوزه را به موازات هم هزینه نکنیم.
معاون پژوهش حوزه علمیه با استقبال از اینکه امر برگزاری جشنواره طلاب و مبلغین جوان به مجموعهای از طلاب سپرده شده تأکید کرد: معیارهای معرفی طلبه و مبلغ برتر باید در درون حوزه تدوین شود و اگر برگزارکنندگان اولین دوره این جشنواره به این موضوع توجه نکنند ممکن است در آینده آسیبهایی به این ایده مهم وارد شود.
نحوه تجلیل از طلاب با سایر اقشار متفاوت باشد
مشاور معاون پژوهش حوزه علمیه قم نیز در سخنانی با ابراز خرسندی از اینکه سازمان ملی جوانان، برای اولین بار از طلاب جوان نیز تجلیل میکند گفت: فضای حوزه ایجاب میکند نحوه تجلیل از طلاب با سایر اقشار متفاوت باشد وصرفا تکیه بر مسائل مادی مورد نظر نباشد.
حجت الاسلام زارعی به سابقه موفق معاونت پژوهشی حوزه علمیه در برگزاری جشنواره علامه حلی (ویژه پژوهشگران جوان حوزه) اشاره کرد و افزود: از آنجا که این جشنواره به عنوان ترازی برای برترینهای پژوهشی حوزه مطرح شده است، جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان نباید آن را تحت الشعاع قرار دهد.
برگزاری جشنواره طلاب و مبلغین جوان در شهرهای مختلف
حجت الاسلام جواد رفیعی، مدیر کل امور پژوهشی معاونت پژوهش حوزه علمیه قم نیز در سخنان کوتاهی گفت: با توجه به ظرفیتهایی که حوزه علمیه دارد، جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان میتواند در بخشهای تبلیغی، هنری، فرهنگی و...، با محوریت حوزه و در شهرهای مختلف کشور برگزار شود.
جشنواره طلاب و مبلغین جوان در برگیرنده تمام بخشهای جشنواره جوان برتر ایرانی است
در ابتدای این نشست، دبیر جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان با بیان اینکه تمام فرآیند برگزاری جشنواره به همت طلاب انجام میشود گفت: در واقع میتوان گفت برگزار کننده این جشنواره حوزه علمیه قم است و سازمان ملی جوانان نقش حمایت کننده از این جشنواره را ایفا میکند.
حجت الاسلام عباس ابراهیمی افزود: شهر قم مرکز ثقل حوزههای علمیه است و به همین خاطر دبیرخانه جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان در این شهر فعالیت میکند.
وی خاطر نشان کرد: از آنجا که طلاب در عرصههای مختلف فرهنگی و هنری هم فعالیت میکنند، میتوان گفت جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان در برگیرنده تمام بخشهای دیگر جشنواره جوان برتر ایرانی است.
دبیر جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان خاطرنشان کرد: اساس نامه و شیوههای داوری جشنوارههای حوزوی را بررسی کردهایم تا بخشهایی را که تاکنون از آن غفلت شده نیز مورد توجه قرار دهیم.
به گفته وی، طلبه و مبلغ برتر، کسی است که علاوه بر تحصیل عالی، در سایر عرصههای تعریف شده جشنواره نیز نصاب لازم را به دست بیاورد.
در پایان این نشست، معاون پژوهشی حوزه علمیه قم ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با دبیرخانه جشنواره ملی طلاب و مبلغین جوان، اعلام کرد: از سایر معاونتهای حوزه علمیه قم نیز خواهیم خواست برای معرفی برترینهای حوزه خود اقدام کنند.
قم - خبرگزاری مهر: معاون پژوهش حوزه علمیه قم خواستار تدوین معیارهای طلاب و مبلغین برتر در حوزه علمیه شد.
کد خبر 1063913
نظر شما