منیره نوبخت در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: دولت بودجه فعالیتهای فرهنگی را به طور ویژه در بودجه امسال افزایش داده و اعضای شورای فرهنگی – اجتماعی زنان معتقدند صرفا افزایش بودجه در این حوزه کفایت نمی کند و باید نظارتی وجود داشته باشد تا این بودجه برای بازدهی بیشتر فعالیتهای فرهنگی هزینه شود.
وی تاکید کرد: باید نظارت دقیقتری صورت گیرد تا بودجه هایی افزایش یافته در زمینه توسعه امور زنان، صرف کارهای موثر و مفید و نه کارهای تکراری که تاثیری در وضعیت فرهنگی ندارد شود.
وی در پاسخ به این که آیا این شورا جایگاه قانونی نظارت بر هزینه کرد سازمانهای مختلف در حوزه زنان را دارد، گفت: شورایعالی انقلاب فرهنگی در حوزه فعالیتهای فرهنگی هم مقام سیاستگذاری و هم نظارت را دارد و شورای فرهنگی – اجتماعی نیز به عنوان زیر مجموعه این نهاد می تواند در چارچوب وظایف خود، نظارت داشته باشد.
رئیس شورای فرهنگی - اجتماعی زنان اظهار داشت: به طور مثال یکی از مصوبه های که افزایش بودجه های فرهنگی به آن تعلق گرفته، طرح توسعه عفاف است و از طریق ستادی که مسئول اجرای این مصوبه است، بودجه های برای دستگاههای اجرایی برای هزینه شدن در مسیر اجرای همین طرح اختصاص داده شده است و باید نظارتی دقیقی صورت گیرد تا این بودجه های اختصاص یافته به طور خاص برای توسعه عفاف هزینه شود.
وی تصریح کرد: باید با افزایش این بودجه های فرهنگی، حقیقتا فعالیتهای فرهنگی انجام شده و تغییر اساسی در این حوزه در کشور ایجاد شود و نباید اجازه داد تا برخی سازمانها این برنامه های تکراری و هر ساله خود را در قالب این افزایش بودجه ارائه دهند.
اجرای مصوبه شورای فرهنگی اجتماعی برای تسهیل ازدواج جوانان پیگیری می شود
منیره نوبخت در ادامه از تاکید اعضای شورای فرهنگی – اجتماعی زنان در نشست اخیر خود بر اجرای مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی در زمینه سیاستهای تعالی و تحکیم خانواده، گفت: اعضای این شورا متعقدند که باید اجرای این مصوبه به جدیت پیگیری شود.
وی اظهار داشت: دولت به مساله تسهیل ازدواج جوانان توجه کرده و مجلس هم طرحی را در این زمینه داشته است و ما اعتقاد داریم برای تحقق این طرح ها باید برنامه های اجرایی دقیق تری ارائه شود و ازدواج جوانها از موضوعاتی است که در سال جدید نیاز به همت و تلاش مضاعف دارد و یکی از موضوعاتی که شورا معتقد است مجموعه نظام باید کار چندین برابری در مورد آن انجام دهد همین بحث ازدواج آسان است.
ارتقاء برنامه های آموزشی و تربیتی دختران دانش آموز با رویکرد تحکیم خانواده
رئیس شورای فرهنگی – اجتماعی زنان توجه خاص به ارتقاء برنامه های آموزشی و تربیتی و فرهنگی در آموزش و پرورش در خصوص دختران دانش آموز با محور تحکیم خانواده را از دیگر محورهای عنوان شده در جلسه اخیر این شورا اعلام کرد و گفت: باید آموزش و پرورش توجه جدی به وضعیت آموزشی دختران دانش آموز داشته باشد و آسیب شناسی دقیقتری در این حوزه انجام دهد.
وی با بیان این که باید تفاوت نظام آموزشی ما با سایر کشورها توجه به بنیان خانواده از طریق آموزش ها و برنامه های تربیتی باشد، تصریح کرد: توجه به تحکیم بنیان خانواده به عنوان خلا در آموزش و پرورش مشهود است و از کمبودهای نظام آموزشی ما محسوب می شود.
نظر شما