محمدعلی آبادی در حاشیه سفر به مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بیشتر قاچاق آبزیان مربوط به ماهیان اسخوانی می شود و اگر توجه جدی به این امر نشود، میزان صید محدود و جلوی قاچاق گرفته نشود و اگر نسبت به رهاسازی بچه ماهیان برای ذخیره سازی دریا اقدام نکنیم در سالهای آینده چیزی برای صید در دریای خزر نخواهیم داشت.
وی تصریح کرد: ادامه روند قاچاق آبزیان دریای خزر آسیب جدی به حیات آبزیان در این دریا می زند و در طول سالهای گذشته نیز ته به دریا توجه زیادی نشده و ذخایر دریای خزر نیز تغذیه نشده اند.
علی آبادی اظهار داشت: برداشت از دریای خزر بسیار زیاد و نگران کننده است و باید با ساز و کار مشخصی برداشت از دریای خزر تنظیم شود.
رئیس سازمان شیلات کشور حفاظت از دریا را در دوبخش تعریف کرد و ادامه داد: یک بخش به یگان حفاظت از دریا بازمی گرد که یگان حفاظت از آبزیان در طول حدود 700 کیلومتر از سواحل دریای خزر حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه تعداد نیروهای این یگان نیز کم است، خاطرنشان کرد: مردم نیز باید در حفاظت از دریا کمک کنند.
علی آبادی ، تدوین قانون برای جلوگیری از قاچاق آبریان دریای خزر و اعمال جرایم سنگین برای قاچاقچیان آبزیان دریای خزر را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: باید با رها سازی ماهیان از رودخانه های آستانهای شمالی نسبت به تامین ذخایر آبریان دریای خزر اقدام کرد.
نظر شما