به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مقتدایی صبح یکشنبه در جمع کارکنان شرکت گاز مازندران با بیان اینکه میزان هدر رفت آب در ایران 28 تا 30 درصد است گفت: سازمان ملل تخمین می زند که تا سال 2030 بیش از پنج میلیارد نفر از مردم دنیا به نحوی با کمبود آب درگیر خواهند بود.
وی با بیان اینکه هر سال بیش از پنج میلیون نفر بر اثر بیماری های ناشی از آلودگی آب آشامیدنی فوت می کنند افزود: میلیون ها نفر ازساکنان دنیا در نقاطی زندگی می کنند که ذخایر آبی کافی برای تامین نیازهای روزمره خود در اختیار ندارند.
وی با بیان اینکه سه عامل مهم آلوده شدن ، اتلاف و تغییرات آب و هوایی وضعیت آب را به صورت خطرناکی در جهان درآورده است اظهار داشت: حدود 70 درصد آب مصرفی دنیا در بخش کشاورزی ، 23 درصد در صنعت و هفت درصد در بخش خانگی مصرف می شود.
مقتدایی با اشاره به اینکه 70 درصد سطح زمین را آب پوشانده است افزود: تنها 2.5 درصد این مقدار آب شیرین و فقط کمتر از یک درصد این آب شیرین در اختیار انسان است ، یعنی دو دهم درصد از کل آب دنیا را آب شیرین در اختیار انسان تشکیل می دهد.
رئیس واحد بهداشت و ایمنی شرکت گاز مازندران با بیان اینکه بیش از 97 درصد آب های کره زمین را آب های شور تشکیل می دهند خاطرنشان کرد: تا سال 2075 میلادی یعنی کمتر از 70 سال دیگر ، سه تا هفت میلیارد نفر در دنیا به حتی یک قطره آب سالم نیز دسترسی نخواهند داشت.
نظر شما