به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علیرضا نوین عصر یکشنبه در حاشیه بازدید از این پروژه افزود: اجرای طرح ساماندهی مهرانهرود و به تبع آن آبدارکردن این رودخانه و در نهایت ایجاد جاذبههای تفریحی و گردشگری در طول مسیر مهرانهرود از جمله تعهدات و توافقات انجام گرفته میان شهرداری و برخی دستگاههای اجرایی استان است.
وی اظهار داشت: هماکنون شهرداری تبریز به تعهدات خود که همان تلاش برای ساماندهی و تغییر وضعیت اسفبار قبلی مهرانهرود بود عمل کرده و با اجرای طرح ساماندهی، فرصتی برای ایجاد زیرساختهای رفاهی و گردشگری شهر فراهم آورده است.
نوین در ادامه مدیریت اصولی و هدفمند شهر 25 هزار هکتاری و 1.5 میلیون نفری تبریز را نیازمند همکاریهای بین بخشی و مشارت دیگر دستگاههای دخیل در مدیریت شهری دانست و خاطر نشان کرد: شهرداری در حال حاضر منتظر اقدام دولت و سازمان آب منطقهای استان در احداث و ایجاد ایستگاههای پمپاژ و نیز انتقال آب از سد شهید مدنی و آبدار کردن بستر مهرانهرود است تا با اجرای این دو مرحله اجرایی، شهرداری نیز نسبت به اجرای سریع طرحهای زیباسازی و گردشگری مهرانهرود در طول مسیر 18 کیلومتری این رودخانه اقدام کند.
شهردار تبریز از آغاز قریبالوقوع طرحهای زیباسازی، نورپردازی و اجرای فضای سبز در حاشیه و بستر مهرانهرود از سوی شهرداری خبر داد و ابراز امیدواری کرد، با تسریع مراحل انتقال آب سدشهید مدنی به مهرانهرود، این طرح به عنوان بزرگترین جاذبه گردشگری شهر تحویل شهروندان شود.
گفتنی است "مهرانه رود" به مسیر سیل بند تبریز گفته می شود که حدود 100 سال قبل توسط شهردار وقت این شهر در امتداد شرق به غرب کشیده شد و از آن زمان سیلاب های شدید تبریز مهار شد.
طی سالیان اخیر این رودخانه به جهت نبود آب و البته انباشت رسوبات به محل دفع زباله و فاضلاب تبدیل شده بود که توسط شهرداری تبریز بازسازی شد.
نظر شما