دكتر علي اصغر فرشاد در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: آنچه در زمينه بهداشت مواد غذايي بسيار اهميت دارد مواد غذايي فساد پذير بوده كه نظارت بر آنها براي مسئولان امر در وزارت بهداشت و درمان از اولويت زيادي برخوردار است.
وي ادامه مي دهد: ماموران ويژه نظارت بر مواد غذايي متعهد هستند كه با افراد فروشنده اغذيه دست ساز نظير سالاد الويه به صورت فله اي و فاقد بسته بندي بهداشتي برخورد كنند.
مدير كل دفتر سلامت محيط و كار وزارت بهداشت و درمان اظهار داشت: از آنجا كه مواد بسته بندي شده به علت اينكه از كارخانه توليد مي شود و دركارخانه هم مسئول فني وجود دارد و نظارت بهداشتي هم در اين كارخانه ها صورت مي گيرد، ماموران ويژه نظارت بر مواد غذايي فقط به تاريخ مصرف آن و داشتن مجوز بهداشتي توليد كننده محصول توجه مي كنند.
وي تصريح كرد: بر اساس قانون فعلي، مسئولان امر در زمينه نظارت بر بهداشت مواد غذايي عرضه شده در سطح شهر، فقط مي توانند بر اماكني كه به صورت ثابت به عرضه مواد غذايي مي پردازند، نظارت كنند تا در صورت عرضه مواد غير بهداشتي حياتي با آنها برخورد شديدد شود.
دكتر فرشاد ادامه داد: مسئولان بهداشت محيط در وزارت بهداشت بشدت نگران عرضه مواد غذايي توسط دستفروشان در سطح شهر هستند و بارها هم به شهرداري هاي منطقه به عنوان مسئولاني كه مي توانند با اين افراد برخورد كنند عرضه اين مواد را اعلام كرده ايم.
وي با بيان اينكه مهمترين مشكل فعلي در زمينه عرضه مواد غذايي توسط دستفروشان فروش آب زرشك بوده كه بسيار خطرناك است، افزود: نخستين ضايعه اي كه اين گونه آب زرشك ها ايجاد مي كنند بيماري اسهال است چون در شرايط كاملا غير بهداشتي و آلوده تهيه مي شوند.
دكتر فرشاد گفت: عليرغم اينكهآب زرشك در ظروف يكبار مصرف عرضه مي شوند اما بازهم يكي از علت هاي بروز بيماري هاي روده اي است ، بنابراين به شهروندان توصيه مي كنيم كه به هيچ وجه آب زرشك ها را از دستفروشان و مكان هايي كه به بهداشتي بودن آن اطمينان ندارند، تهيه نكنند.
نظر شما