۴ شهریور ۱۳۸۳، ۱۶:۲۴

در نشست خبري اولين كنفرانس بين المللي مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات مطرح شد :

عدم هماهنگي ميان تحولات تكنولوژيكي و فرهنگي جامعه را دچار تلاطم مي كند

دبير كنفرانس بين المللي مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات در نشست خبري اين كنفرانس كه ظهر امروز برگزار شد ،آشنايي جامعه علمي و اجرايي كشور با مقوله IT ، شناخت فرصتها و تهديدها ، ارائه هشدارهاي لازم در اين زمينه و ورود افراد جامعه به عصر ارتباطات و اطلاعات را از اهداف اين كنفرانس برشمرد .

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاهي خبرگزاري "مهر"، دكتر فرهنگي در اين نشست به تحولات اجتماعي و فرهنگي كه در پي ايجاد تحولات تكنولوژيكي ايجاد مي شوند اشاره كرد و گفت : تحولات تكنولوژيك تحولات اجتماعي را به همراه دارد و تحولات اجتماعي نيز تحولات فرهنگي را. تحولات اجتماعي به نهادهاي كليدي و اساسي اجتماعي برمي گردد. اما فرهنگ به عنوان مجموعه اي از رفتارهاي آموختني كه در جامعه  مطرح مي شود مورد پذيرش و توافق همگان قرار مي گيرند و هر كسي وارد اين جمع شود مجبور به پذيرش آن است. نكته مهم اين است كه آيا توانسته ايم با تحولاتي كه از نظر تكنولوژيكي رخ داده است هماهنگ شويم ، آيا نهادهاي اجتماعي و فرهنگي در كشور با اين تحولات تكنولوژي همسو شده اند.

وي تصريح كرد: تحولات تكنولوژيكي خواسته يا ناخواسته وارد جامعه ايران شده است اما اين تحولات از نظر فرهنگي و اجتماعي هنوز نتوانسته خود را با تحولات تكنولوژيكي هماهنگ كند و اگر اين هماهنگي صورت نگيرد جامعه در تلاطم قرار خواهد گرفت.

دكتر علي اكبر فرهنگي دبير كنفرانس در ادامه اين نشست آشنايي جامعه علمي و اجرايي كشور با مقوله IT ، شناخت فرصت ها و تهديدها ، ارائه هشدارهاي لازم در اين زمينه و ورود افراد جامعه به عصر ارتباطات و اطلاعات را اهداف اين همايش خواند.

در ادامه اين نشست دكتر محمد رضا عاطفي رئيس شوراي سياستگذاري اين كنفراس ضمن بيان اهميت تكنولوژي، ارتباطات و مشكلات و چالش هاي موجود در كشور، در زمينه محورهاي مورد بررسي در كنفرانس بين المللي مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: در اين كنفرانس مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات حمل و نقل، مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات زير ساخت هاي صنايع، مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات انرژي، مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات عمراني و مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات در ايران محورهاي مورد بحث و بررسي خواهد بود.

مهندس محمد ولدخاني دبير تيم راهبري اولين كنفرانس بين المللي مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات نيز در ادامه در زمينه نحوه آماده سازي كنفرانس توضيحاتي داد.

وي گفت: براي برگزاري اين كنفرانس كميته هاي مختلف علمي، راهبري، شوراي سياستگذاري، برنامه ريزي و اجرايي ايجاد شده است. كميته علمي اين كنفرانس در دو قسمت كميته علمي داخلي و اروپايي ايجاد شده است. كميته اي متشكل از تعدادي از اساتيد خارج از كشور، مقالات اساتيد، انديشمندان و صاحبنظران خارج از كشور را ارزيابي مي كنند. يك گروه مشاوره اي در فرانسه كه مشاورت طرح هاي IT را در فرانسه انجام مي دهند در اين زمينه همكاري دارد. كميته علمي داخل كشور نيز ارزيابي مقالات اساتيد و محققان ايراني را برعهده دارند. براي كميته علمي داخل كشور از 5000 استاد دعوت به عمل آمد كه 120 نفر آنها اعلام آمادگي كردند. از اين تعداد 40 استاد براي همكاري انتخاب شدند.

مهندس ولدخاني افزود: تا كنون پنج مقاله از اساتيد خارجي به دبيرخانه اروپايي كنفرانس ارسال شده است. يكي از اين مقالات از سوي استاد هندي تبار دانشگاه هاي MIT تهيه شده است. چهار مقاله ديگر از اساتيد انگليسي، استراليايي و فرانسوي است.

وي تصريح كرد: براي غني سازي كنفرانس از اساتيد دانشگاه MIT آمريكا (دانشگاه MIT مهد مديريت فناوري اطلاعات در جهان است) دعوت به عمل آمده است. در صورتي كه اين اساتيد نتوانند به ايران بيايند، به صورت online از سخنراني آنها در روزهاي برگزاري كنفرانس استفاده مي شود. همچنين دانشگاه هايي از كشورهاي استراليا، انگستان و آمريكا در اين كنفرانس شركت خواهند داشت.

اولين كنفرانس بين المللي فناوري اطلاعات و ارتباطات كه پيش از اين قرار بود در آذر ماه برگزار شود به علت همزماني با جشنواره خوارزمي با دو هفته تاخير، از چهاردهم دي ماه در سالن اجلاس سران كشورهاي اسلامي آغاز مي شود و تا شانزدهم دي ادامه مي يابد. دانشكده مديريت دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشگاه صنعت آب و برق، دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي، دانشگاه اصفهان، دانشگاه آزاد، دانشگاه اروميه، جهاد دانشگاهي واحد تهران، انجمن مهندسي صنايع ايران، مركز مطالعات مديريت و بهره وري ايران، دانشگاه تربيت مدرس، دانشگاه صنعتي شريف و تعدادي از پارك هاي فناوري اطلاعات همكاران برگزاري اين كنفرانس هستند.

در حاشيه برگزاري اين كنفرانس، نمايشگاهي از دستاوردهاي فناوري اطلاعات و ارتباطات سازمان هاي داخلي و خارجي برپا مي شود. اين سازمان ها بيشتر به عرضه دستاوردهاي نرم افزاري مي پردازند.

کد خبر 106789

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha