۱ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۲۰:۰۶

حقیقت فرد:

200 هزار سرباز در طول دوران دفاع مقدس در لشکر 88 زرهی خدمت کردند

200 هزار سرباز در طول دوران دفاع مقدس در لشکر 88 زرهی خدمت کردند

زاهدان - خبرگزاری مهر: فرمانده لشکر 88 زرهی زاهدان و رئیس شورای سیاستگذاری حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سیستان و بلوچستان گفت: در طول دوران دفاع مقدس 200 هزار سرباز در لشکر 88 زرهی خدمت سربازی شان را گذرانده اند که می توانند از مزایای کسر خدمت برای فرزندانشان استفاده کنند .

به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، امیر سرتیپ دوم ستاد محمد حقیقت فرد در نشست بازخوانی عملیات کربلای شش، با اعلام این خبر به 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توطئه هایی شروع شد که در همین ابتدای تشکیل این نهال نوپای ولی ریشه دار، ‌با القائاتی سعی کردند که ارتش را که نقش بسیار مؤثری در پیروزی انقلاب داشت از بدنه انقلاب جدا و به نوعی مملکت را خلع سلاح کنند .

فرمانده لشکر 88 زرهی زاهدان و رئیس شورای سیاست گذاری حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سیستان و بلوچستان افزود: ارتش فقط یک سرباز تفنگ به دست نبود بلکه سازمانی پیچیده و به شدت تخصصی در همه زمینه ها بود و کسانی توطئه می کردند که با انحلال ارتش هم نظام را خلع سلاح کنند و هم بدنه ارتش را تبدیل به صفوف ناراضیان کنند .

وی اضافه کرد: خوشبختانه تدبیر به موقع امام (ره) و تلاشهای مقام معظم رهبری بعنوان نماینده امام در شورای عالی دفاع مانع این توطئه ها شد .

حقیقت فرد گفت: اما به نوعی سازمان ارتش دچار یک سری مشکلات شد و آمادگی رزمی پایین آمد و فرصتی شد که رژیم بعثی عراق که سالهای سال در کمین نشسته بود با تجزیه و تحلیل درست در زمانی که آمادگی لازم را نداشتیم حمله وسیع خود را در شهریور 59 آغاز کند، البته قبل از این نیز درگیریهایی در مرزهای دو کشور بود .

ارشد نظامی ارتش در سیستان و بلوچستان تأکید کرد: در تاریخ باید نگاشته شود که یگانهای ارتش در کمترین مدت با آن همه مشکلات جابجایی یک ارتش زرهی پای کار آمدند و سازماندهی شان را در جبهه ها شروع کردند و بلافاصله پیشروی دشمن را با کمک مقاومت مردمی و تشکیلات نوپای سپاه و بسیج گرفتند .

محمد حقیقت فرد در ادامه به خیانتهای بنی صدر به و تئوری های جنگی اشتباه وی اشاره کرد و افزود: با رفتن بنی صدر و آمدن فرماندهان انقلابی و جوان همچون صیاد شیرازی فصل جدیدی در عملیات های نظامی باز شد که عملیات های فتح المبین، بیت المقدس و رمضان از آن جمله است .

وی با بیان اینکه، باید تاریخ جنگ را تجزیه و تحلیل کرد، اظهار داشت: متأسفانه نبود یگانهایی برای تدوین تاریخ جنگ و عدم ثبت وقایع در آن دوران و همچنین همزمان با عملیات ها باعث شد که خیلی از تاریخ جنگ ثبت نشود .

رئیس شورای سیاست گذاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سیستان و بلوچستان، به تشکیل و اهداف این بنیاد اشاره کرد و گفت: واقعاً نباید گذاشت عزیزان ایثارگر و رزمنده دفاع مقدس خاطرات در ذهن شان محو شود و باید آنها را جمع آوری و ثبت کرد و رشادتها و مسائل جنگ را از آنها دریافت کرد .

امیر سرتیپ دوم حقیقت فرد افزود: البته به نحو خوبی این کار توسط بنیاد در حال پیگیری است و دنبال می شود . وی خاطر نشان کرد: باید عملیات های سپاه و ارتش جمع آوری و تدوین شود و اولویت در مرحله اول جمع آوری اسناد و مدارک است .

فرمانده لشکر 88 زرهی زاهدان، با تشکر از خیل عظیم رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس که در عملیات کربلای شش حضور داشتند عنوان کرد: این جلسات مقدمه کار است که باید به صورت گسترده تر و بهتر ادامه پیدا کند و نشستهایی مشترک نیز با همکاری ارتش و سپاه و بنیاد حفظ آثار به مناسبتهای مختلف برگزار و جلسات آن نیز رسانه ای و از شبکه استانی سیما پخش شود .

حقیقت فرد با تشکر از مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گفت: بنیاد حفظ آثار از عزیزان رزمنده دوران دفاع مقدس لشکر 88 زرهی که در خصوص عملیات ها و خاطرات آن دوران کتاب چاپ می کنند حمایت کند .

وی همچنین پیشنهاد کرد: اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سیستان و بلوچستان فراخوانی برای ثبت و جمع آوری مدارک دوران دفاع مقدس 200 هزار پرسنل سرباز این لشکر که در طول دوران دفاع مقدس خدمت سربازیشان را گذراندند اعلام شود .

کد خبر 1068613

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha