۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۲۴

نبود اراده مدیران برای توسعه استان مازندران/ چالشها بررسی می شود

نبود اراده مدیران برای توسعه استان مازندران/ چالشها بررسی می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیران رسانه ای فعال در مازندران در نشست هم اندیشی رسانه ای با استاندار مهمترین چالشها و تنگناهای پیش روی توسعه مازندران را بررسی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، این عده که متشکل از مدیران مسئول نشریات محلی مازندران، نمایندگان خبرگزاری های و سایت های خبری و سرپرستان روزنامه های کثیرالانتشار بودند نقش رسانه ها را در توسعه همه جانبه مازندران بسیار اثرگذار دانستند.

مدیران رسانه ای مازندران همچنین با اشاره به نبود اراده مدیران دستگاه های اجرایی برای توسعه استان خواستار توجه بیشتر مدیران به منویات مقام معظم رهبری برای تعالی و موفقیت در کارکردهای خود در مازندران شدند.
 
رسانه ها نقش اساسی در رساندن مازندران به قطب برتر کشاورزی دارند
 
رستم دهقان، سردبیر هفته نامه پژواک و رئیس شورای مرکزی خانه مطبوعات مازندران با اشاره به اینکه رسانه ها نقش اساسی در رساندن استان به قطب برتر کشاورزی دارند، اظهار داشت: نشریات مازندران منافع نظام و مردم را در نظر می گیرند.
 
وی با بیان اینکه مطبوعات و خبرنگاران مظلوم ترین آحاد جامعه هستند خواستار ایجاد ردیف بودجه ای خاص برای تعالی و توسعه کارکرد نشریات مازندرانی شدند.
 
این فعال رسانه ای با اعلام این مهم که اصحاب رسانه مازندران از امنیت شغلی و حمایت های یارانه ای برخوردار نیستند، خاطرنشان کرد: نشریات و فعالان رسانه ای مازندران فاقد درآمد اقتصادی ثابت هستند.
 
وی همچنین خواستار عضویت خانه مطبوعات مازندران در شورای اداری استان شد و گفت: استاندار باید اعتبار مشخصی برای تسهیلات ارزان قیمت به رسانه های مازندران اختصاص دهد.
 
دهقان با بیان اینکه دسترسی مدیران رسانه ای مازندران با مدیریت ارشد استان باید تسهیل شود، خاطر نشان کرد: تمامی دستگاه های اجرایی استان در حمایت از رسانه ها نقش آفرینی کنند و امکانات رفاهی و تفریحی اصحاب رسانه باید هدفمند شود.
 
مدیران مازندرانی نقد پذیر باشند
 
تقی صمدی، معاون اطلاعات و اخبار صدا و سیمای مازندران نیز در سخنانی با اشاره به ویژگی رسانه ای استاندار مازندران افزود: توجه به تعالی فرهنگی شاخصه استاندار مازندران است.
 
وی با بیان اینکه لازمه توسعه یافتگی در هر جامعه ای نقد است، اظهار داشت: نقد منصفانه در بین رسانه های مازندران مفهوم و جایگاه خاصی دارد.
 
این مسئول رسانه ای مازندران با بیان اینکه برخی مسئولین استان روحیه نقد پذیری ندارند، افزود: این عده از مدیران تلقی می کنند که نقد رسانه ای از مدیر جنبه غرض ورزی و تخریب وی را دارد.
 
پایین بودن عمر مفید طرح های عمرانی استان
 
وی با اشاره به عدم توسعه یافتگی ساری به عنوان مرکز مازندران به فراخوار سایر مراکز استان های دیگر اظهار داشت: متاسفانه ترافیک، کنده کاری های بی مورد، نبود مجتمع فرهنگی هنری آبرومند، عدم هماهنگی بین بخشی مدیران شهرستانی و ساری سبب نارضایتی مردم مرکز استان از کمتر توسعه یافتگی ساری نسبت به سایر مراکز استان های کشور شده است.
 
وی با بیان اینکه متاسفانه عمر مفید طرح های عمرانی مازندران بسیار پایین است، اظهار داشت: کارهای خوب عملکرد دولت نیست بلکه عملکرد نظام است بنابراین اهتمام مدیران نظام برای توسعه یافتگی استان باید بیشتر شود.
 
صمدی همچنین عدم اجرای طرح های صحیح در سواحل، کم توجه ای مدیران ملی به توسعه مازندران، برداشت های بی رویه از بستر رودخانه ها، عدم اجرای طرح های مصوب سفر دولت نظیر شهرک دامپروری، افتتاح نشدن بسیاری از طرح های کلنگ زنی شده در سفرهای استانی دولت نظیر کک سازی سوادکوه ، گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان استان در بیمارستان های خصوصی و پیشرفت فیزیکی پایین احداث کارخانه های کمپوست در مازندران را از مظاهر عقب ماندگی و روزمرگی برخی مدیران دستگاه های اجرایی استان است.
 
صندوق حمایت از خبرنگاران در مازندران تشکیل شود

محمود احمدی، سردبیر سایت خبری تحلیلی شمال نیوز نیز با اشاره به اینکه باید جلسات رفع مشکل و هم اندیشی برای توسعه استان با حضور اصحاب رسانه و مدیران کل دستگاه های اجرایی استان نیز صورت گیرد، خاطر نشان کرد: این مهم سبب می شود مدیران مشکلات صنفی رسانه ها را بهتر درک کنند.
 
وی خواستار تشکیل صندوق حمایت از خبرنگاران در استان شد و افزود: نگاه سنتی به توسعه استان دیگر کارساز نبوده و بهترین افرادی که مدیران می توانند از پتانسیل و توان آنان استفاده کنند اصحاب رسانه هستند.
 
احمدی با بیان اینکه سند راهبردی فناوری اطلاعات در مازندران برای نخستین بار در کشور شکل گرفته اما تکنولوژی های روز و فناوری های نوین در استان گلستان رشد یافته است افزود: توسعه صنایع های تک و نانو فناوری باید در مازندران مضاعف شود.
 
اقتصاد گردشگری در مازندران نداریم
 
عباس علی کوشکی، قائم مقام مدیر مسئول هفته نامه نسیم دریا نیز با اشاره به اینکه نیروی انسانی، سرمایه و برنامه لازمه توسعه هر استانی است اظهار داشت: مازندران به واسطه اینکه از وجود برخی مدیران بی برنامه رنج می برد همه چیز دارد و هیچ ندارد.
 
وی با بیان اینکه فضاهای سبز و بکر گردشگری فراوانی در استان به واسطه بی تدبیری مدیران رها شده است، افزود: سامانه مدون و اصولی برای جذب و جلب گردشگران و اقتصاد گردشگری در مازندران نداریم.
 
وی با اشاره به اینکه رودخانه های استان به مرکز انباشت زباله تبدیل شده است، گفت: مازندران سرویس دهی ملی دارد ولی از اعتبارات ملی برای توسعه استفاده نمی کند.
 
کوشکی با بیان اینکه اراده برای توسعه استان از سوی برخی مدیران دستگاه های اجرایی وجود ندارد تصریح کرد: به واسطه بی توجهی های مکرر به حوزه میراث و گردشگری استان بسیاری از میراث های طبیعی بکر مازندران در معرض نابودی قرار گرفته است.
 
جایگاه رسانه ها در سند توسعه اشتغال استان مشخص نیست
 
سید احمد قاسمی، مدیر خبرگزاری ایسنا و ایکنا در مازندران نیز فرار نخبگان را دلیل دیگر عمده برای عدم توسعه یافتگی مازندران بیان کرد و گفت: توانمندی های مدیران موفق نیز در استان خوب منعکس نمی شود.
 
وی با بیان اینکه نقشه راهی برای توسعه فرهنگ در مازندران باید داشته باشیم، افزود: جایگاه رسانه ها در سند توسعه اشتغال استان باید مشخص تا دغدغه ها و نیازهای اصحاب رسانه استان از این طریق رفع شود.
 
مدیر جهاد دانشگاهی مازندران با تاکید بر استفاده بیشتر واحدهای تولیدی و صنعتی مازندران از مبانی تحقیق و توسعه گفت: متاسفانه اکنون 35 کارخانه از چهار هزار واحد تولیدی استان در راستای تحقیق و توسعه گام برداشته اند.
 
به گفته قاسمی، نگاه مدیران استان به سمت تحقیق و توسعه هنوز عملیاتی نشده و عدم تمرکز نخبگان و تحقیقات در استان دلیل عمده عقب ماندگی مازندران است.
 
شهرداران در افزایش سرانه فضای سبز تلاش کنند
 
سید فاطمه درواری، مدیر مسئول هفته نامه پیک شمال نیز با گفت: شهرداری های استان در زمینه توسعه فضای سبز و رفاه شهری کم کاری دارند.
 
وی افزود: کوتاهی شهرداری در اجرای دیر هنگام پروژه های شهری باید از طریق مدیریت ارشد استان مطالبه شود.
 
شورای بررسی عملکرد مدیران مازندران تشکیل شود
 
حسین احمدی، جانشین سرپرست روزنامه قدس در مازندران نیز با اشاره به اینکه برخی مدیران بر اساس رابطه در استان چندین سال بر مسند مدیریت نشسته و هیج کارکرد مثبتی برای توسعه مازندران نداشته اند، اظهار داشت: متاسفانه این مدیران هیچ نگاه و اعتقادی به رسانه ها ندارند.
 
وی خواستار تشکیل شورای بررسی عملکرد مدیران دستگاه های اجرایی استان شد و افزود: از نظرات اصحاب رسانه برای نقد عملکرد یا تشویق مدیران پرکار استفاده شود.
 
بسیاری از مدیران رسانه های مازندران را نمی شناسند
 
جابر معافی، سرپرست خبرگزاری فارس در مازندران نیز در سخنانی با اشاره به اینکه امنیت سرمایه گذاری در استان باید مضاعف شود اظهار داشت: رسانه ها باید در سفرهای خارجی و داخلی مدیران جهت بررسی و واکاوی اقدامات مدیران حضور داشته باشند.
 
وی با بیان اینکه بسیاری از روابط عمومی های استان آشنایی کاملی به فن خبر ندارند، افزود: بسیاری از دستگاه های اجرایی رسانه های مازندران را نمی شناسند.
 
حسن درزی نژاد، مدیر مسئول روزنامه بشیر مازندران نیز در سخنانی با اشاره به اینکه سیاسی کاری و سیاست زدگی برخی مدیران سبب عقب ماندگی مازندران در همه حوزه ها شده است گفت: مدیران فعال و کاری نباید به واسطه مسائل حاشیه ای تودیع شوند.
 
وی افزود: در هیچ برهه ای از تاریخ، مدیران مازندرانی در سطح ملی به فراخور این ادوار نبوده است.
 
درزی نژاد خواستار استفاده استاندار از کارشناسان خبره رسانه ای برای شناسایی نقاط ضعف و برنامه ریزی برای توسعه استان شد.
 
پروژه های نیمه تمام مازندران اتمام یابد
 
فرامرز درخشنده، نماینده خبرگزاری ایلنا در مازندران نیز با تاکید بر اتمام پروژه های نیمه تمام استان خاطر نشان کرد: فضا و امنیت سرمایه گذاری در مازندران وجود ندارد.
 
وی با بیان اینکه سفر مسئولین بخش دولتی و خصوصی استان به کشورهای خارجی برای توسعه مراودات اقتصادی باید کارشناسی شده باشد، افزود: سفر اخیر مقامات مازندرانی به بلاروس که تنها منجر به واردات پیچ در استان شده مشکلات و مضرات فراوانی را برای تولید کنندگان این صنعت در مازندران ایجاد کرده است.
 
درخشنده با بیان اینکه بسیاری از سرمایه گذاران ایرانی در کردستان عراق متضرر شده اند، اظهار داشت: کارشناسی اقتصادی و اصولی برای اعزام و سفر گروه های تجاری، اقتصادی و کشاورزی کشورها به مازندران باید صورت گیرد.
 
منتقد منصف را دوست داریم
 
سید علی اکبر طاهایی، استاند ار مازندران نیز با تاکید بر استفاده از نخبگان و عالمان دینی برای توسعه و تعالی استان اظهار داشت: دغدغه همه مدیران استان باید دغدغه حرکت در مسیر انقلاب باشد.
 
وی افزود: مدیران باید با کار مضاعف و همت مضاعف خود حلاوت خدمت رسانی را برای مسئولان و مردم فراهم کنند.
 
استاندار مازندران با بیان اینکه نقد رسانه ها را کاملا می پذیرم، افزود: منتقد منصف را کاملا دوست دارم و از رسانه مداح و سخنگو خوشم نمی آید.
 
وی با تاکید بر استفاده از مدیران مازندرانی فعال در کشور اظهار داشت: از مدیران ملی اهل مازندران باید حسن استفاده برای توسعه استان شود.
 
طاهایی گفت: فرصت های توسعه در استان باید با همکاری رسانه ها شناسایی تا عقب ماندگی های گذشته مازندران رفع شود.
کد خبر 1069034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha