حسین محمدی به خبرنگار مهر در گرگان افزود: 21 واحد شالیکوبی استان در سالهای 82 و 83 اصلاح ساختار شدند و بیشتر شالیکوبى ها در سطح شهرستانهاى گرگان، کردکوى، گنبد، مینودشت، على آبادکتول، بندرگز و کلاله پراکنده هستند و تعداد 5 دستگاه با اخذ تسهیلات بانکى در حال اصلاح ساختار هستند.
وی اظهار داشت: سطح زیرکشت برنج در استان 55 هزار و 400 هکتار است که 13 هزار هکتار زیرکشت اراضی نسق و 42 هزار و 400 هکتار زیرکشت اراضی غیرنسق است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین 12 هکتار سطح زیرکشت مجدد، 18هکتار سطح زیرکشت راتون و 18 هکتار نیز سطح زیرکشت مستقیم به صرفه جویى در آب است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی گلستان، سطح زیرکشت ارقام پرمحصول برنج را 13 هزار و 970 هکتار با میزان متوسط عملکرد شش هزار کیلوگرم در هکتار اعلام کرد.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی گلستان، سطح زیرکشت ارقام پرمحصول برنج را 13 هزار و 970 هکتار با میزان متوسط عملکرد شش هزار کیلوگرم در هکتار اعلام کرد.
محمدی افزود: همچنین 41 هزار و 430 هکتار از اراضی شالیزاری استان زیرکشت ارقام محلی است که متوسط عملکرد برنج در آن سه هزار و 800 کیلوگرم است.
وی گفت: میزان کل تولید شلتوک قابل پیش بینى استان 241 هزار و 254 تن است و سال قبل هفت هزار و 200 عدد جعبه نشاء بین کشاورزان توزیع شد.
وی افزایش عملکرد در واحد سطح با تولید و توزیع بذر گواهى شده، برنامه ریزى بهتر و بیشتر در تهیه و تولید بذر با هدف دسترسى کشاورزان به بذور گواهى شده، حمایت از افراد حقیقى و حقوقى به منظور احداث بانک نشاء براى تولید نشاء سالم و قوى و عارى از بیمارى و همچنین توسعه کشت مکانیزه برنج را از جمله برنامه ها اعلام کرد.
نظر شما