به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا حاجی بابایی در گردهمایی روسای ادارات مشارکت های مردمی، امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش استانهای کشور افزود: به معاونان و مدیران کل تا زمانی که مسئولیت دارند، نباید مجوز تاسیس مدارس داده شود تنها زمانی که مسئولیتی نداشتند، میتوانند درخواست مجوز کنند.
وی از ایجاد زمینه برای افزایش مدارس غیر دولتی خبر داد و اظهارداشت: وجود مدارس غیر دولتی امر لازمی است که باید زمینه برای تقویت و توسعه آن ایجاد شود.
حاجی بابایی ادامه داد: باید نظارت عاقلانه، کارشناسانه همراه با عدالت و میانهروی در ایجاد مدارس غیردولتی صورت گیرد.
وزیر آموزش و پرورش به اهداف ایجاد مدارس هیئت امنایی نظیر ارتقای کیفیت با نظارت بخش عمدهای از اولیا و معلمان مدارس، کاهش تصدیگری، مشارکت مردم وغیره اشاره کرد و بیان داشت: سرانه در اختیار هیئت امنا قرار خواهد گرفت تا در راستای اهداف، نیازهای مدرسه و دانشآموزان گام بردارند.
وی خاطرنشان کرد: مدارس شاهد به دلیل عظمت و جایگاه خانواده شهدا از جمله مدارس استثنایی کشورند و نباید مدرسهای با عنوان شاهد تاسیس شود اما دیگران در آن حضور داشته باشند.
حاجی بابایی ادامه داد: در طرح پراکنده شاهد نیز باید نظارت دقیقی صورت گیرد و هر چه هزینه برای آنان شود کم است.
وی گفت: با تلاش مسئولان مدارس غیردولتی و شاهد در استانها باید حداقل 10 درصد از بار سنگین نظام تعلیم و تربیت کاسته شود.
حاجی بابایی یادآور شد: حدود 60 هزار دانشآموز استثنایی با 17 هزار و 500 معلم در کشور وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه دوهزار میلیارد تومان در سال برای نوسازی مدارس هزینه میشود، گفت: باید تمام امکانات آموزش و پرورش در اختیار معلم باشد، طبق طراحی انجام شده در سال جاری استخرهای شنا از صبح تا ظهر در اختیار دانشآموزان و عصرها در اختیار معلمان خواهد بود و در استانهایی که استخر کافی وجود ندارد، باید با برنامهریزی به صورت استیجاری عمل شود.
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: از سال تحصیلی آینده در مدارس، سمتی به عنوان دفتردار نخواهیم داشت و 30 هزار دفترداری که در مدارس مشغول فعالیت هستند، سمت معاون خواهند گرفت.
حاجی بابایی با تاکید بر این که تحول بنیادین یعنی تغییر روشهای کهنهی قبلی که کارآمد نیستند، تصریح کرد: سال 89، سال پرتلاشی برای وزارت آموزش و پرورش خواهد بود.
به گفته وی، محوری ترین کار آموزش و پرورش افزایش تعداد هنرستانهاست زیرا براساس آمارهای اعلام شده 90 درصد از فارغالتحصیلان هنرستانها به کار مشغول میباشند، بنابراین در سال جاری، ساخت و تجهیز هنرستانها و ایجاد هنرستانهای ورزشی در دستور کار قرار دارد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: محوریترین کار آموزش و پرورش رشد هنرستانها و مراکز کاردانش است که در صدد هستیم تا 50 درصد دبیرستانها، هنرستان باشند.
نظر شما