به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمدحسینی با تاکید بر ضرورت بهرهگیری از آراء صاحبنظران و اهالی فکر و اندیشه در تنظیم طرحهای جامع در همه حوزههای فرهنگی، هنری و سینمایی گفت: درتنظیم طرح جامع رسانه که اخیراً تهیه و تنظیم شده است سعی کردیم تا آنجا که ممکن است از استادان دانشگاهی، فرهیختگان و اصحاب فرهنگ و هنر این حوزه نیز بهره گیریم تا محصول ارائه شده با تضارب آراء و هماندیشی همراه باشد.
وی با اشاره به حضور ایران در کنوانسیونهای بینالمللی مالکیت صنعتی از جمله کنوانسیون پاریس در طول 50 سال اخیر، لزوم بازنگری، تغییر و تحول در مبحث مالکیت معنوی را یادآور شد و بر انطباق این قوانین با اقتضائات ملی و بینالمللی و تحولات روز تاکید کرد.
حسینی به برخی از ناکارآمدیها و نارساییهای قوانین موجود در حوزه مالکیت معنوی اشاره کرد و گفت: از اوائل پیروزی انقلاب اسلامی همواره اختلاف نظرها و آراء فقهی و مباحث حقوقی متعددی در زمینه حقوق خالقان و میزان بهرهمندی مخاطبان از این آثار وجود داشت که ضرورت دارد بهطور دقیق ابعاد این قضیه روشن شود.
وزیر ارشاد با اشاره به جایگاه ویژه حقوق مالکیت معنوی بهویژه در مناسبات جهانی اظهارامیدواری کرد در این همایش مزایا و معایب و الزامات پیوستن و الحاق به کنوانسیونهای بین المللی بررسی شود.
نخستین همایش "حقوق مالکیت ادبی-هنری و حقوق مرتبط" امروز دوشنبه در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما آغاز شده است و با برنامههای متنوع و سخنرانی مسئولان و کارشناسان تا فردا ادامه مییابد.
نظر شما