به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه "تاگس اشپیگل" در مطلبی در این باره با اشاره به دیدار گروهی از مقامات اقتصادی G7 و
G20 در راستای اصلاح وضعیت بحران اقتصاد جهانی که قرار است آخر این هفته در واشنگتن برگزار شود به بحران اقتصادی در یونان به عنوان یکی از مسائلی که در این نشست به آن پرداخته خواهد شد، اشاره کرد.
در بخش دیگری از این مطلب با تاکید بر اینکه مسائل ساختاری در اقتصاد، تقریبا در همه کشورهای صنعتی باید حل شود آمده است که یونان تنها آشکارترین نمونه در این رابطه بود. بحران مالی جابه جایی آرام مناسبات قدرت بین منطقه های جهانی را واضح و سرعت بخشیده است. اما در این میان در مناطق مختلف دنیا و در بین کشورهای صنعتی و در حال توسعه بعضی کشورها بهتر و برخی بدتر از این بحران عبور کرده اند.
در بخش دیگری از این مطلب آمده است: در برزیل ، چین و هند اقتصاد در چنین شرایطی دائما در حال رشد بوده و از 5و6 تا 6 و8 درصد رشد داشته است. به این ترتیب برندگان نسبی در چنین شرایطی این کشورها هستند.
در حال حاضر اروپا به عنوان منطقه بیمار اقتصاد جهانی اعتبار دارد، البته نه به خاطر وضعیت بد اقتصدی یونان بلکه چون رشد اقتصادی آن به آرامی متوقف شده است.
در بخش دیگری از این مطلب آمده است: مدت یک سال است که آمریکا نیز روی نیمکت اتهام به عنوان نقطه خروجی بحران اقتصادی قرار دارد. امروزه دنیا دیگر کمتر با علاقه به نصیحتهای اقتصادی اروپا گوش می دهد. موفقیت های اروپا کمتر از آن است که به عنوان نمونه در جهان شناخته شود.
نظر شما