به گزارش خبرنگار مهر در ساری، نصرالله دریابیگی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در قائم شهر گفت: برخی واحدهای دولتی و غیر دولتی به رغم دریافت اعتبار جهت پرداخت حقوق کارگران اما حقوق قانونی به کارگر پرداخت نمی کنند.
دبیر اجرایی خانه کارگرمازندران با اشاره به دریافت اعتبار توسط پیمانکاران از دولت بیان کرد: خواسته خانه کارگر ایجاد امنیت شغلی برای کارگران است که این امر باعث افزایش بهره وری خواهد شد.
وی افزود: دستمزدی که در سال 89 برای کارگران مصوب شده تنها جوابگوی یک چهارم از هزینه های جامعه کارگری است و این مسئله باعث می شود تا کارگران در شیفت دوم نیز مشغول به کار شوند که موجب بیکار شدن عده ای دیگر خواهد شد.
دریابیگی با بیان اینکه افزایش قدرت خرید باعث برون رفت از رکود اقتصادی است خاطرنشان کرد: بعضی از خانواده های کارگری به علت عدم قدرت خرید از هم پاشیده می شود.
دریابیگی در این خصوص افزود: دو سال قبل بیمه کارگران ساختمانی مورد تصویب مجلس قرار گرفت و سازمان تامین اجتماعی از ابتدای سال 88 ملزم به اجرای این قانون بود اما تاکنون از اجرای این قانون خودداری کرده است.
سید هادی ساداتی، مسئول انجمن کارگران ساختمانی شهرستان قائم شهر در این نشست گفت: 17 هزار کارگر ساختمانی در استان شناسایی شده اند که تعداد 14 هزار و 700 نفر تا شهریورماه سال 88 موفق به دریافت کارت مهارت فنی و حرفه ای شده اند.
نظر شما