به گزارش خبرگزاری مهر، از این تعداد 161 تقاطع کلیدی شهر تهران به سیستم کنترل هوشمند مرکزی تجهیز شد.
علاوه بر این در راستای بهسازی و نوسازی و مدیریت شبکه چراغهای راهنمایی و رانندگی شهر تهران دو هزار و 950 تقاطع در تهران از سوی این شرکت ساماندهی شده است.
سیستم حمل و نقل هوشمند (ITS) پدیده ی نوظهوری است که با بهره گرفتن از آن امکان دستیابی به اطلاعات گسترده در خصوص انتخاب مسیرهای مناسب برای جابجایی کالا و مسافران فراهم می شود و در نتیجه آن افراد جامعه می توانند از منابع انرژی و معابر به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.
بررسیها نشان می دهد استفاده از این سیستم هوشمند به کاهش تاثیرات نامطلوب ناشی از ازدحام و ترافیک و در نهایت آسیب رساندن به محیط زیست منجر می شود.
در همین راستا در گامی دیگر نزدیک به 200 تقاطع تهران به چراغهای راهنمایی و رانندگی زماندار برنامه پذیر مجهز شد و بدینوسیله تعداد تقاطعهای دارای چراغهایی از این دست در پایتخت به 333 مورد رسید.
نصب، راه اندازی و بهره برداری از 20 دستگاه تابلوی متغیر خبری و نمایشگر رنگی چند منظوره با قابلیت نمایش داده های متنی و گرافیکی در سطح شهر تهران و افزایش تعداد نمایشگرهای شهر به 36 مورد از دیگر اقدامات انجام شده در راستای سیستم حمل و نقل هوشمند بوده است. همچنین افزودن 376 دستگاه دوربین به شبکه دوربینهای نظارت تصویری در سطح مسیرهای بزرگراهی و شریانهای اصلی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این زمینه بوده است.
نظر شما