به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، احمد دشتی بعد ازظهر چهارشنبه در مراسم تجلیل از خادمان گردشگری و اعضای ستاد تسهیلات سفر استان افزود: بیشترین خرما خریداری شده در ورودی شهرهای دالکی، آبپخش، سعدآباد و سایر توابع شهرستان دشتستان بوده که به عنوان قطب تولید خرمای استان بوشهر مطرح می باشد، صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه با خریدهای انجام شده بحران عدم فروش خرما در استان رفع شده است، گفت: قیمت مناسب، تنوع ایجاد شده در عرضه خرما و به ویژه عرضه تولید به مصرف این محصول موجب شد تا با استقبال مناسب مسافران روبرو شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر گفت: علاوه بر فروش مناسب خرما در استان بوشهر عرضه صنایع دستی تولید شده از برگ درخت نخل با استقبال خوب گردشگران روبرو شد.
دشتی با بیان که با استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های گردشگری در استان بوشهر می توان درآمد و ایجاد اشتغال کرد، اظهار داشت: صنایع دستی ساخته شده با برگ نخل که از تنوع بالایی در استان برخوردار است با بیشترین استقبال مسافران نوروزی روبرو شد.
وی با بیان اینکه در این ایام مسافران و گردشگران کشورمان حدود 850 میلیون تومان از صنایع دستی استان بوشهر را نیز خریداری کردند، گفت: در ایام نوروز 9 نمایشگاه بزرگ عرضه صنایع دستی استان در تمامی شهرستان های استان برپا شد که با استقبال خوب گردشگران و مسافران نوروزی استان روبرو شد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان بوشهر با بیان این که استان بوشهردر این ایام در زمینه تولید ثروت و درآمد جزو شش استان برتر کشور بوده است، اظهار داشت: فقط در چند روز ابتدای سال جاری در شهرستان گناوه حدود 6 میلیارد و 500 میلیون تومان پول جا به جا و چرخش مالی داشته است.
نظر شما