به گزارش خبرگزاری مهر، "هفته نامه" اشپیگل در مطلبی نوشت: در آلمان روز به روز شهروندان بیشتری درباره مفهوم جنگ افغانستان سوال می کنند. معلول جنگ، بیوه های جنگی و کشته های جنگ اصطلاحاتی هستند که دوباره در آلمان رواج پیدا کرده است.
نویسنده در بخش دیگی از این مطلب خاطر نشان کرد که ملت آلمان اعتقاد ندارند که جنگ افغانستان با این تعداد کشته جهان را امن تر کرده است. اکثریت مردم این کشور مخالف این جنگ هستند.
اشپیگل در ادامه نوشت: اصطلاح جنگ در آلمان کلمه بیگانه ای شده بود. آلمان بعد از دو جنگ جهانی وحشتناک غیر نظامی شده بود، اما حالا این کشور باید صلح طلبی خود را از دست بدهد. باید یاد بگیرد که بار دیگر جنگ را بیابد. خود را به کشته شدن سربازانش عادت دهد. البته این یک پروژه است که مدت بیست سال است به صورت جدی تحت ائتلاف قرمز-سبز در آلمان شروع شده است.
نویسنده در ادامه با اشاره به درگیر شدن آلمان در جنگهای عراق، کوزوو و بسیاری جنگهای دیگر با توجیه های مختلف نوشت این طور به نظر می رسد که صلح طلبی به یک سم فلج کننده در حکومت های آلمان تبدیل شده است.
در بخش دیگری از این مطلب سلاحهای اتمی و احتمال افتادن آن در دستهای تروریستها به عنوان توجیهی آمده است که مرکل با تکیه به آن از افغانستان عقب نشینی نمی کند و همچنین نوشته شده که صدراعظم آلمان باید چنین توجیهی را بیاورد چرا که عملا هیچ موفقیتی در افغانستان وجود نداشته است. هشت سال جنگ، 140 هزار نیرو از 43 کشور دنیا در افغانستان حضور دارند و نتوانستند در برابر 25 هزار طالبانی غلبه کنند.
در این میان بیش از 20 هزار غیر نظامی سالانه کشته می شوند که این تعداد همواره بالاتر هم می رود. این یک جنگ است. حقیقتی است که تازه حالا از آن در آلمان سخن به میان می آید، اما حقایق کثیفی درباره این جنگها وجود دارد که گفته نشده است.
نویسنده در پایان خاطر نشان کرد که این یک جنگ است، اما یک جنگ تمیز و منصفانه نیست. این جنگ خرابی و ویرانی و کشتار به همراه دارد و هیچ دستآوردی ندارد و از راه نظامی نیز نمی توان در آن پیروز شد. ما در شروع این جنگ فکر می کردیم که اقدام خوبی است اما این طور نیست. پس ما باید از آن خارج شویم.
نظر شما