به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، شهریار افندی زاده بعد از ظهر پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این طرح با همکاری شرکتهای بیمه و کانونهای رانندگان حمل کالای کشور انجام و با اجرای آن رانندگان از خدمات بیمه تکمیلی، عمر و بیمه مازاد درمان گروهی بهره مند خواهند شد.
وی بیمه رانندگان را یکی از مهمترین نیازهای رانندگان حوزه حمل و نقل کالای کشور دانست و بیان داشت: با عملیاتی شدن این طرح زمینه برخورداری شاغلان این حرفه از مزایای یکی از مهمترین خدمات اجتماعی فراهم می شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای وزارت راه و ترابری در ادامه اظهار داشت: در مرحله نخست اجرای این طرح رانندگان دارای کارت هوشمند که در بخش حمل و نقل کالا فعالیت دارند، تحت پوشش این بیمه قرار خواهند گرفت.
افندی زاده با بیان اینکه بیش از 90 درصد از حجم جابجایی ها در کشور توسط ناوگان حمل و نقل جاده ای انجام می شود، ادامه داد: توجه به منابع انسانی مطلوب و رانندگان سالم و دارای امنیت خاطر در بخش حمل و نقل در راستای افزایش ایمنی سفرهای جاده ای اهمیت ویژه ای دارد.
به گفته وی تاکنون 121 هزار راننده در بخش حمل و نقل کالای کشور تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفته اند.
صدور مجوز ساخت مجتمع خدماتی و رفاهی به متقاضیان توانمند
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر جلوگیری از صدور مجوزهای بی مصرف و غیرقابل اجرا در این بخش، افزود: با ایجاد تغییراتی در نحوه صدور موافقت اصولی برای متقاضیان ساخت مجتمع های خدماتی و رفاهی، نسبت به شناسایی سرمایه گذاران توانمند و واقعی باید در استانها اقدامات و برنامه ریزی های لازم انجام شود.
افندی زاده مجتمع های خدماتی و رفاهی را زمینه ساز ارائه خدمات و تسهیلات به مردم و کاهش حوادث رانندگی دانست و خاطرنشان کرد: افزایش سطح کیفی خدمات ارائه شده و ارتقا رتبه این مجتمع ها اولویت کاری ادارت حمل و نقل و پایانه های استانها است.
نظر شما