دكتر اعظم محمد لو در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: از آنجا كه برخي از افرادي از سفر حج باز مي گردد به علت مشكلات ايجاده شده ريوي در بيمارستان بستري مي شوند برخي از پزشكان در اين زمينه تحقيقاتي انجام دادند.
وي اظهار داشت: نتايج اين پژوهش كه توسط تعدادي از استادان دانشگاه هاي علوم پزشكي انجام شده است نشان مي دهد به احتمال زياد مواد شيمايي پخش شده در حرمين شريفين كه به منظور ضد عفوني كردن استفاده مي شود، سبب ايجاد حساسيت هاي ريوي مي شود كه اين حساسيت ها و مشكلات ريوي به صورت سرفه هاي مكرر خود را نشان مي دهد.
اين پزشك هلال احمر تصريح كرد: چون در مكان هاي زيارتي بويژه درعربستان از يك سو جمعيت زياد و از سوي ديگر محيط بسته است ، بنابراين عفونت در اين مكان ها به آساني و سريع منتقل مي شود. بنابراين بهتر است از ماسك استفاده كنند و همچنين سالمندان، كودكان و بيماران مبتلا به بيماري قلبي كه توانايي تحمل آنفولانزاي خفيف را ندارند بايد پيش از اعزام به عربستان براي اطمينان بيشتر، واكسن آنفولانزا را تزريق كنند.
دكتر محمد لو ادامه داد: همچنين براي جلوگيري از گرمازدگي، حجاج به ويژه افرادي كه سالمند و يا كودك به همراه دارند بايد از ماندن طولاني مدت در روز و در فضاي باز فاقد تهويه و امكانات و وسايل خنك كننده به خصوص هنگام خريد خودداري كنند.
نظر شما