به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، درحالی که جهان در روند رو به رشدی وابستگی های متقابل ، بین فرهنگی و بیندینی پیدا میکند، مفهوم تکثرگرایی دینی در نتیجه انزجار، تعصب و سوء تفاهم انحصارگرایان دینی و سکولاریستهای کوته فکر مورد انتقاد قرار دارد. در این کتاب علمای برجسته در سطح بینالملل و رهبران دینی متفکر به چالشهای معاصر با شیوههای مختلفی پاسخ دادهاند.
برخی از علما و رهبران دینی در مقالههای خود در این کتاب ایده گفت گوی تمدنها را مورد بحث قرار داده ، اصول بین ادیان و منابع اخلاقی سنت معنوی خود را تبیین کردهاند؛ اما همه آنها به تکذیب این باور غلط پرداختهاند که حکمت در انحصار یک دین است و تأکید کردهاند که همه برای شکل دهی به عدالت ایده آل و جامعه صلح آمیزی که مردمان ادیان و فرهنگهای مختلف بتوانند همزیستی داشته باشند مسئولیت دارند.
در این کتاب بیش از ادیان مسیحیت و یهودیت به اسلام پرداخته است که در نتیجه باورهای نادرست، منفی و کلیشه ای مورد سوء تفاهم قرار گرفته است.
راجر بوئس محقق دانشکده کوئین مری دانشگاه لندن است، وی سالهای متممادی در گفتگوهای بین دینی شرکت کرده و کتابهای بسیاری را در این زمینه منتشر کرده است.
معنا و خاستگاه عشق شایسته (1977) احیای تروبادور (1978) خروج مسلمانان از اسپانیا، تاریخ امروز ( 2002) داستانهایی از مرز افغانستان- پاکستان (2003) از جمله آثار منتشر شده بوئس هستند.
نظر شما