به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، علی بوستانی پیش از ظهر دوشنبه در جمع اعضای کارگروه اجتماعی استان، افزود: سال گذشته 208 مورد مراجعه کننده برای طلاق به مراکز مداخله در خانواده به منظور کاهش طلاق استان ارجاع شدند که با تلاش مددکاران و روانشناسان این مراکز 149 مورد منجر به سازش شده است.
وی اضافه کرد: هم اکنون سه مرکز مداخله در خانواده به منوظور کاهش طلاق در شهرسهای بیرجند، فردوس و قاین فعال می باشد.
بوستانی با بیان اینکه تعداد مراکز مداخله در بحران استان سال گذشته پنج برابر شده است، افزود: خراسان جنوبی در سال 87 تنها یک مرکز فعال در بیرجند داشته که این رقم به پنج مرکز در شهرستانهای قاین، فردوس، حاجی اباد، نهبندان و سربیشه افزایش یافته است.
کارشناس دفتر امور آسیبهای اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی عنوان کرد: طی سال گذشته 478 مددجو از خدمات این مرامز(مداحخله در بحران) بهره مند شده اند.
بوستانی همچنین از فعالیت یک مرکز کودکان خیابانی در شهرستان بیرجند خبر داد و گفت: طی سال گذشته به 60 کودک خیابانی از طریق این مرکز خدمات ارائه شده است.
به گفته وی یک خانه سلامت دختران نیز در بیرجند فعال است که سال گذشته 23 نفر از این مرکز خدمات دریافت کرده اند.
وی در ادامه به وضعیت اورژانس اجتماعی در استان اشاره کرد و بیان داشت: خط تلفن 123 در دو شهر بیرجند و فردوس فعال می باشد.
بوستانی خاطر نشان کرد: در این راستا طی سال گذشته یک هزار و 656 نفر با این خط تماس گرفتند که این میزان نسبت به سال 87 بالغ بر پنج برابر رشد داشته است.
وی ادامه داد: خدمات سیار اورژانس اجتماعی نیز در سه شهر بیرجند، فردوس و قاین طی سال گذشته به 403 نفر خدمات ارائه کدند که نسبت به سال 87 میزان خدمات گیرندگان پنج برابر شده است.
کارشناس دفتر امور اسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی یادآور شد: در استان یک پایگاه خدمات اجتماعی در بیرجند فعال استکه به یک هزار و 514 نفر در سال گذشته خدمات دهی کرده است.
نظر شما