علی اصغر یزدانی صبح جمعه در حاشیه سفر به مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: قریب به پنج سال از بررسی طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش با حضور صاحب نظران حوزه و دانشگاهیان و متولیان وزارتخانه می گذرد.
وی خاطر نشان کرد: برای تدوین این سند ملی جلسات کارشناسی مستمری با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار و سند ملی تحول بنیادین در آموزش و پرورش مراحل پایانی خود را طی کرده است.
معاون پرورشی و تربیت بدنی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این سند آماده ارائه به مراجع بالاتر نظیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی است تصریح کرد: برجستگی های فوق العاده ای در این سند ملی دیده شده است.
یزدانی با بیان اینکه رکن رکین تحول در این سند، تربیت است یادآور شد: فراهم آوردن عرصه ای که نظام آموزشی با بالندگی و توان بیشتری ماموریت خود را ایفاء کند در این طرح لحاظ شده است.
وی با اعلام این مهم که رویکرد فرهنگی تربیتی سند بسیار قوی دیده شده و بخش مدیریت در آموزش و پرورش تقویت شده است افزود: معلم به عنوان عنصر محوری و کلیدی به فراخور شان، جایگاه و انگیزه کاری اش به شدت در سند توجه شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در این سند مدرسه به عنوان کانون فرهنگی تاثیرگذار در محله تعریف شده است افزود: این مهم در جهت هم راستایی، هماهنگی و هم افزایی در مدارس فراهم می آید و در درون و برون آموزش و پرورش مورد توجه قرار خواهد گرفت.
به گفته وی، وزارت آموزش و پرورش سعی دارد با اجرای این ستند برنامه درس ملی را در راس برنامه هایی اجرایی خود قرار دهد تا شان و جایگاه مدیران در مدارس مورد توجه جدی تری قرار گرفته و انگیزه های معلمین برای توسعه آموزش و پرورش شکوفا شود.
یزدانی با بیان اینکه فراهم آوردن عرصه آسایش و رفاه همه جانبه برای معلم در مدراس از اهداف اصلی این سند است افزود: با اجرای این سند معلم با انگیزه بیشتری به دنبال تحول بوده و رویکردهای اصلی مدرسه را در توانمند سازی دانش آموزان لحاظ می کند.
وی در بخش دیگری از این گفتگو از تجلیل و قدردانی از 9 هزار معلم نمونه کشوری هفته معلم امسال توسط وزیر آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در راستای تقویت فعالیت های قرآنی امسال در کشور 10 هزار دارالقرآن در مدارس ایجاد می شود.
به گفته وی، ساخت سالنهای ورزشی چند منظوره در مدارس کشور آغاز شده و اهتمام وزارت آموزش و پرورش برای توسعه ورزش همگانی در مدارس و ایجاد کانون های فرهنگی و تربیتی، نمازخانه و کتابخانه و تجهیز مدارس برای توانمند سازی و اداره مدارس توسط مدیران مدرسه مدنظر است.
نظر شما