۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۱:۱۳

سردار حسین آبادی خبر داد:

افزایش بی سابقه مصرف شیشه/ 2هزار قاچاقچی به دلیل خلاء قانونی آزاد شدند

افزایش بی سابقه مصرف شیشه/ 2هزار قاچاقچی به دلیل خلاء قانونی آزاد شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: طی یکماه و نیم اخیر دو هزار قاچاقچی شیشه در کشور دستگیر شده اند که متاسفانه به دلیل نبود قانون برای برخورد با این افراد تمامی آنان آزاد شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمیدرضا حسین آبادی صبح یکشنبه در نشستی با حضور خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: در طول 45 روز اخیر 201 کیلوگرم شیشه توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر کشف شد و دو هزار نفر نیز در رابطه با حمل و مصرف شیشه در کشور دستگیر شدند.

وی گفت: بر اساس اقدامات صورت گرفته هفت آشپزخانه تولید شیشه در طول این مدت از سوی پلیس شناسایی و منهدم شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: در طول سال 88، 951 کیلو شیشه در کشور کشف و ضبط شد در حالی که تنها در 45 روز اول امسال 251 کیلوگرم شیشه کشف شد و این وضعیت بسیار ناگواری را در کشور ایجاد کرده است.

حسین‌آبادی گفت: در سال گذشته قیمت هر کیلو شیشه در کشور 100 تا 125 میلیون تومان بود و این رقم در سال جاری به 10 تا 15 میلیون تومان رسیده که این امر موجب افزایش مصرف شیشه در کشور شده است.

وی گفت: تمامی افراد دستگیر شده در زمینه حمل و مصرف شیشه از سوی مراجع قضائی به دلیل نبود قانون در زمینه برخورد با قاچاقچیان این ماده صنعتی آزاد شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: متاسفانه خلاء‌های قانونی کشور موجب شده تا سازمانهای بین‌المللی ایران را در زمره تولید کنندگان مواد صنعتی قرار دهند که این موضوع با وجود تقدیم سه هزار و 600 شهید در زمینه مبارزه با مواد مخدر بسیار ناگوار است.

حسین آبادی گفت: برخورد نکردن با مواد مخدر صنعتی موجب شده تا 20 سال مبارزه ایران در عرصه مواد مخدر خدشه‌دار شود.

وی گفت: امروز تولید شیشه در کشور به حدی رسیده که افراد به راحتی در آشپزخانه‌های خانگی خود در عرض دو روز 200 گرم شیشه تولید می‌کنند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: از نظر پلیس هر فردی که به اقدام به تولید و توزیع و مصرف مواد مخدر کند مجرم است ولی نبود قانون کارآمد در زمینه برخورد با مواد صنعتی شیشه تمامی اقدامات پلیس را بیهوده کرده است.

حسین آبادی گفت: قانون مبارزه با مواد مخدر در زمینه مواد صنعتی سه سال است که در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال تصویب است اما همچنان روند کندی را سپری می کند.

وی گفت: در طول هفته گذشته با شروع طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر برنامه جمع‌آوری توزیع‌کنندگان و خرده فروشان مواد مخدر در کشور آغاز شد و تا امروز( یکشنبه اردیبهشت) هزار و 871 نفر از این افراد در 10 کلانشهر کشور شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: از این افراد دو تن و 126 کیلوگرم انواع مواد مخدر، پنج هزار و 615 عدد قرص روانگردان و هفت کارگاه خانگی تولید شیشه کشف و انهدام شد.

سردار حسین‌آبادی با اشاره به اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر در طول 45 روز گذشته گفت: در طول این مدت بیش از 56 تن و 500 کیلو انواع مواد مخدر توسط پلیس کشف شد که از این میزان چهار تن و 222 کیلوگرم هروئین، 344 کیلوگرم مرفین، 43 تن و 969 کیلوگرم تریاک، هفت تن و 122 کیلوگرم حشیش و 867 کیلوگرم سایر مواد مخدر بوده است.

وی گفت: در طول این مدت 696 باند توزیع کننده مواد مخدر در کشور شناسایی و 26 هزار و 732 نفر در این زمینه دستگیر شدند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: در طول دو روز گذشته پلیس دو شبکه اصلی قاچاق مواد مخدر را شناسایی و متلاشی کرد که از شبکه اول 250 کیلو تریاک و100 کیلوگرم حشیش و از شبکه دیگر 350 کیلو تریاک کشف و ضبط شد.

وی گفت: طی یک کار اطلاعاتی سه ماهه در رابطه با دستگیر شبکه اصلی ترانزیت شیشه به کشورهای آسیای جنوب شرقی پلیس موفق به انهدام دو شبکه اصلی ترانزیت شیشه شد که در این رابطه دو سرشبکه و 9 نفر از رابطان آنها دستگیر شدند.

حسین‌آبادی ادامه داد: تا کنون 32 نفر ا ز حاملان مواد روانگردان شیشه که قصد خروج از کشور به سمت کشورهای آسیای جنوب شرقی را داشتند شناسایی و دستگیر شده اند که 120 نفر از این افراد توسط این دو باند به کشورهای مالزی، اندونزی و تایلند فرستاده شده بودند.

وی تصریح کرد: تا کنون 63 کیلوگرم شیشه از این شبکه کشف شده که روش ارسال شیشه به این کشورها از طریق آغشته کردن شیشه به ژاکت، حوله و یا در قالب شامپو و سایر مواد همراه این افراد بوده است.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: این شبکه یک سال است که به کار تولید و ترانزیت شیشه در کشور می‌پردازد و در جنوب شهر تهران با شناسایی افراد بیکار و پرداخت سه میلیون تومان به آنان با هزینه خود، این افراد را به مالزی و اندونزی می‌فرستادند.

وی گفت: در حال حاضر 75 ایرانی در زندانهای مالزی، 107 ایرانی در زندانهای اندونزی، 88 ایرانی در زندانهای تایلند،29 ایرانی در زندانهای ترکیه و تعدادی نیز در زندانهای ارمنستان و آذربایجان به جرم حمل شیشه زندانی شده‌اند.

حسین‌آبادی تصریح کرد: خلاء قانونی کشور در برخورد با مواد مخدر صنعتی موجب شده تا قاچاقچیان و مافیای مواد مخدر صنعتی شرایطی را برای ایران در کشورهای دیگر ایجاد کنند که حیثیت نظام را به مخاطره انداخته است.

وی گفت: وزیر امور خارجه چند روز پیش نامه‌ای برای فرمانده نیروی انتظامی، بنده و رئیس سازمان قوه قضائیه ارسال کرد که طی آن نارضایتی خود را از وضعیت اتباع ایرانی و زیر سئوال بردن حیثیت ایران در کشورهای دیگر به علت حمل مواد مخدر صنعتی ابراز داشت.

کد خبر 1079343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha