به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سلیمان زنگویی ظهر یکشنبه در نشست خبری با بیان اینکه باید تا پایان برنامه پنجم توسعه 50 درصد دانش آموزان متوسطه جذب مراکز فنی و حرفه ای شوند، بیان کرد: این برنامه برای حل مشکل اشتغال جوانان می تواند موثر باشد چراکه دانش آموزی که در این مراکز تحصیل می کند می تواند به راحتی در همان رشته وارد بازار کار شود.
وی به توسعه رشته های کار و دانش در استان نیز اشاره کرد و گفت: این کار بر اساس پیشنهادات مسئولان مناطق مختلف استان انجام می شود که در صورتی که راه اندازی رشته ای متقاضی داشت باید در کمیته برنامه ریزی سازمان مصوب شود.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: رشته مورد نظر باید سه شرط داشتن نیروی انسانی متخصص، نیاز مبرم استان به این رشته و داشتن تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی را دارا باشد تا در کمیته برنامه ریزی مصوب شود.
به گفته وی در حال حاضر نیز با توجه به اجرای طرح به روزآوری کار و دانش از پیشنهادات جدید در این زمینه استقبال می کنیم.
زنگویی به اجرای طرح ارزشیابی توصیفی در مقطع ابتدایی نیز اشاره کرد و یادآور شد: این طرح در حال حاضر به صورت آزمایشی در حال انجام است و هنوز به صورت قطعی مصوب نشده است تا مشکلات احتمالی این طرح برطرف شود و در صورتی که این طرح مصوب شود به مقاطع بالاتر نیز سرایت می کند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: دوره راهنمایی حذف نمی شود و همچنان به قوت خود باقی است و تنها هدایت تحصیلی از متوسطه به راهنمایی سرایت می کند اما در سال تحصیلی آینده چیزی با عنوان راهنمایی وجود ندارد با این حال محتوای آن به صورت کامل تدریس می شود.
نظر شما