۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۷:۴۲

صنایع و معادن آذربایجان شرقی کمبود نیرو دارد/ نیروهای رسمی کم کاری می کنند!

صنایع و معادن آذربایجان شرقی کمبود نیرو دارد/ نیروهای رسمی کم کاری می کنند!

تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن آذربایجان شرقی با بیان اینکه این مجموعه به شدت با کمبود نیرو مواجه است، تصریح کرد: برخی از نیروهای رسمی این سازمان نیز کم کاری می کنند!

به گزارش خبرنگار مهر در بناب، علی مسافری ظهر یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات صنعتی این شهرستان افزدو: زمانیکه تنها دو هزار واحد صنعتی در استان وجود داشت پرسنل این سازمان 60 نفر بود اما هم اکنون که تعداد واحدهای صنعتی به رقم هشت هزار واحد رسیده، تعداد پرسنل سازمان تغییر نکرده است.

وی یادآور شد: درحالیکه این تعداد کارمند تغییر نکرده بلکه از آنجا که اغلب آنان کارمندان رسمی دولت هستند کم کاری می کنند و میلی به کار دلسوزانه ندارند و ما نیز عملاً نمی توانیم بجز تغییر اتاق محل کار آنها برخوردی با آنها داشته باشیم!

رئیس سازمان و معادن استان در ادامه از وضعیت مدیریت برخی مدیران نیز انتقاد کرد و گفت: اغلب مدیریت های ما سنتی و به دور از علوم روز دنیا است.

به اعتقاد وی، برخی مدیران نه تنها کشورشان را نمی شناسند بلکه ظرفیت خودشان را هم نمی شناسند وگرنه هم اکنون شاهد این همه مشکلات مدیریتی در کشور نبودیم و مردم هم اذیت نمی شدند.

علی مسافری از نحوه خدمات رسانی بانک ها هم انتقاد کرد و اظهار داشت: بانکهای عامل استان عملاً کار نمی کنند و اصلاً تمایلی به همکاری با بخش صنعت ندارند که این کار آنها دست و پای صنعتگران استان را بسته است.

به گفته رئیس سازمان صنایع و معادن آذربایجان شرقی، هشت هزار و 200 واحد صنعتی در 19 شهرستان استان فعالیت دارند.

وی با اشاره به نامگذاری امسال بنام سال همت مضاعف و کار مضاعف و بدنبال آن بازدید مقام معظم رهبری از کارخانجات ایران خودرو که خواستار صنعتی جوشیده از ذهن خلاق ایرانیان شدند گفت: صنعت فعلی کشور ما شاید در حد مطلوب و افتخار آمیز باشد اما حقیقتاً راضی کننده نیست.

علی مسافری گفت: محور تمامی فعالیت ها در گرو شکوفایی تولید و صنعت است و بدون صنعت ، هیچگونه پیشرفت و حیات مدرن وجود نخواهد داشت.

وی افزود: صنعت ما هم اکنون بیشتر از همیشه به دلسوزی نیاز دارد و باید قبول کنیم که بطور شایسته در زمینه شهرکهای صنعتی استان کار نکرده ایم و نمونه دلیل آن این است که تا کنون یک مورد شهرک صنعتی کامل و نمونه نداریم.

مسافری ضمن تمجید از اراده و علاقه فراوان دولت دهم برای رونق و ساماندهی صنعت کشور اظهار امیدواری کرد: دولت دهم با جذب سرمایه گذاری هرچه بیشتر داخلی و خارجی ، وضعیت صنایع آذربایجان شرقی را ساماندهی کند.

دکتر مسافری آمادگی کامل سازمان مربوطه را در رسیدگی و حل مشکلات صنایع بناب اعلام کرد.

نماینده مردم بناب در مجلس نیز در این نشست با تاکید بر لزوم حل مشکلات بخش صنعت شهرستان بناب گفت: علاوه بر شهرک صنعتی بناب، ناحیه صنعتی خوشه مهر نیز مشکلات زیادی دارد که تاکنون از توجه مسئولین دور مانده و نیاز به ساماندهی و رونق دارد.

ضیاءالله اعزازی با انتقاد از تاخیر در ایجاد اداره مستقل صنایع در شهرستان بناب گفت: با توجه به موافقت رسمی وزارت صنایع و معادن با این موضوع ، از سازمان صنایع استان می خواهیم در اولین فرصت با اختصاص حداقل یک ساختمان استیجاری، ‌نمایندگی این شعبه به اداره مستقل تبدیل و افتتاح شود تا قسمت عمده ای از مشکلات صنعتگران شهرستان در اینجا حل شود.

اعزازی از صاحبان صنایع خواست مشکلات بانکی خود را اعلام کنند تا با مدیران عامل بانکها در استان مطرح و حل شود.

وی همچنین از مسئولین صنایع و شهرکهای صنعتی استان خواست تا 15 روز آینده مشکلات موجود شهرک صنعتی و ناحیه صنعتی بناب را مطالعه کرده و در جلسات آینده برای حل آنها پاسخ دهند.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان نیز در سخنانی از توزیع اعتبارات شهرک های صنعتی استان با نظر هیئت امنای شهرکهای صنعتی بصورت اولین بار خبر داد و گفت: در این زمینه با توجه به میزان اعتبارات اختصاص یافته برای هر شهرک صنعتی ، پروژه های مورد نیاز آن شهرکها مشخص شده و امسال سعی خواهیم کرد با استفاده از منابع محدود ، ‌به نیازهای نامحدود پاسخ دهیم.

مجید یاریگر اولویت برنامه های امسال شهرک صنعتی بناب را آغاز احداث جاده اصلی و پل روگذر شهرک صنعتی و تامین امکانات زیربنایی آن از جمله گاز و تلفن نام برد و گفت: شهرک صنعتی جدید هم که به وسعت 800 هکتار در کنار روستای چپقلو پیش بینی شده تا تحقق افق 15 ساله توسعه صنعت کشور برای منطقه پاسخگو خواهد بود و پس از حل مشکل تعارض زمین، راه اندازی خواهد شد.

جواد فشنگی، نماینده سرمایه گذاران و صاحبان صنایع شهرستان بناب نیز با بیان اینکه بناب از لحاظ دارابودن تعداد کارخانجات و واحدهای تولیدی به عنوان دومین شهر صنعتی استان معرفی شده است گفت: بزرگترین مشکلات و موانع صنعت این شهرستان نبودن نقدینگی کافی و سرمایه در گردش در بازار و کارخانجات، عدم هماهنگی بانک های عامل شهرستان در اعطای تسهیلات بانکی، ناپایداری قوانین مصوب حاکم در کشور خصوصاٌ در زمینه تعرفه های گمرکی و همچنین نیاز به تقسیط بندی بدهی های بانکی صنعتگران است.

وی با اشاره به نامگذاری امسال با نام سال شکوفایی صنعت کشور توسط رئیس جمهور گفت: برای رقابت در بازارهای جهانی ضروری دارد دستگاههای کارخانجات نوسازی و تعویض شود و این امر به حمایت مسئولین کشور بستگی دارد.

فرماندار شهرستان بناب هم با بیان مشکلات و نیازهای شهرک های صنعتی بناب گفت: در خصوص مشکل تملک زمین پیش بینی شده 800 هکتاری برای احداث دومین شهرک صنعتی بناب که در سفر دور اول ریاست جمهوری به بناب تصویب شده بود اقداماتی صورت نگرفته و مسئولین مربوطه باید این شهرک را از بلاتکلیفی نجات دهند.

سعید برقی آشنا نبودن کارشناسان ادارات کل استان با قوانین و مقررات مربوطه را از موانع روند مطلوب سیستم اداری و ارتباط مردم با دولت عنوان کرد و اظهار داشت: این موضوع باعث مشکل میان مراجعین و سرمایه گذاران با مسئولین می شود و در پیشبرد امورات صنعتی و اداری تعلل ایجاد می کند بنابراین اگر چنین مسائل اولیه بصورت ریشه ای حل نشوند برگزاری چنین جلساتی فایده و نتیجه ای نخواهند داشت.

کد خبر 1079617

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha