بهرنگ قبادی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طراحی و ساخت این طرح که از سال گذشته شروع شده بود با هزینه دو میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.
وی با اعلام اینکه مشاور این طرح شرکت آب رایان بوده است، اظهارداشت: این طرح متشکل از یک سیستم جمع آوری دوغاب ضایعات و سیستم فیلترینگ که عمل فیلتر را انجام می دهد، تشکیل شده است.
مدیر تولید کارخانه کاشی خزر گفت: با راه اندازی این طرح روزانه 20 تا 30 هزار لیتر آب دوباره به چرخه سیستم کارخانه بر می گردد، این آب از لحاظ استانداردهای محیط زیستی نیز مورد تائید قرار گرفته است و اگر روزی کارخانه احتیاج به مصرف این آب نداشته باشد، دفع کردن آن هیچ مشکلی برای محیط زیست ایجاد نخواهد کرد.
وی با اعلام اینکه قبل از ایجاد این طرح تمامی پساب کارخانه کاشی خزر به شیوه سنتی جمع آوری می شد، افزود: در این شیوه بیش از 70 تا 80 درصد مواد گرفته و بقیه در اثر ریزش باران وارد فاضلاب شهر صنعتی می شد و شهر صنعتی نیز سیستم فاضلاب ندارد.
قبادی همچنین با اعلام اینکه این سیستم برای اولین بار در صنعت سرامیک و کاشی کشور استفاده می شود، افزود: پساب کارخانجات کاشی و سرامیک (دوغاب ) ذرات معلق زیاد، دانستیه بالا و یک حالت بازی دارند که در این سیستم با جدا کردن مواد خشک ازپساب، آب آن از حالت بازی به حالت خنثی در می آید.
وی در ادامه با اشاره به اینکه این طرح با توجه به شرایط کمبود آب خیلی به سیستم کارخانه کمک کرده است، یاد آورشد: کاشی خزر روزانه 100 هزار لیتر آب نیازدارد.
نظر شما