حجت الاسلام مسعود صفی یاری در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: اجرای طرح ملی گفتمانهای دینی در استان کردستان سال گذشته با موفقیت و استقبال خوبی روبهرو شد و برگزاری این گفتمان ها با رویکرد بومی کردن مباحث در سالجاری نیز از اولویتهای کاری این اداره است.
وی سال همت و کار مضاعف را سال حرکت در مسیر ارتقای سطح فعالیتهای فرهنگی در استان کردستان بیان کرد و افزود: استفاده از شیوههای نوین آموزشی و به کار بردن موضوعات مورد نیاز با منطقه در راستای اجرای طرح ملی گفتمانهای دینی باید مدنظر مجریان و اساتید قرار گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان مهارت بیان و توان علمی اساتید را از عوامل موثر در جذب و مشارکت بیش از پیش جوانان به سمت این گفتمانها ذکر کرد و گفت: اساتید باید با مسائل روز آشنا و توان علمی خود را بالا ببرند تا بتوانند پاسخ شبهات و سوالات مطرح شده از سوی دانش آموزان بدهند.
صفییاری با اشاره به اینکه گفتمانهای دینی در سطح مدرسهها و مساجد برگزار میشود، بیان داشت: سازمان آموزش و پرورش استان کردستان نیز در راستای برگزاری این گفتمانها همکاری مطلوب و قابل تحسینی را با این اداره کل داشته است و تلاش می شود که این روند در سال جاری نیز ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته یکهزار و 80 گفتمان دینی در سطح استان برگزار شد، عنوان کرد: برای برگزاری این گفتمانها تفاهمنامههایی با مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، سازمان آموزش و پرورش و اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزی در استان منعقد شد و امسال نیز در تلاشیم تا تفاهمنامهای با صدا و سیمای مرکز کردستان در این راستا منعقد کنیم.
وی در سخنان خود هدف از اجرای طرح ملی گفتمانهای دینی را پاسخگویی به شبهات دینی دانشآموزان اعلام کرد و گفت: برگزاری این گفتمانها گامی برای رشد و پویایی و بالندگی جوانان است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در پایان سخنان خود اعلام کرد: دانشآموزان، دانشجویان و اقشار تاثیرگذار جامعه از مخاطبان گفتمانهای دینی استان کردستان هستند.
نظر شما