به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی علویان ، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه مازندران عصر سه شنبه در جلسه شورای فناوری دانشگاه مازندران اظهار داشت: این روبات دارای ویژگی های منحصر به فردی چون عدم نیاز به رایانه برای انجام فعالیتهای تعریف شده است.
وی خاطرنشان کرد: مازندران یک تنها با استفاده از میکرو کنترل که ترکیبی از موتورهای سروو، پله ای و دی سی بوده ساخته شده که با استفاده از واحد پردازنده مرکزی عملیات کنترل، تصمیم گیری و شبیه سازی را به انجام می رساند.
علویان با اشاره به اینکه روبات مذکور دارای 173 سانتی متر قد و 27 کیلوگرم وزن است، تصریح کرد: قابلیت های این روبات در فاز اول شامل جهتیابی خودکار، حرکت به چهار جهت مختلف، حرکت دستها به صورت مجزا با استفاده از چهار مفصل در دو نقطه، قابلیت راه رفتن و قدم زدن بدون استفاده از مفاصل زانو، سخنگویی و پاسخگویی اتوماتیک، شناسایی انسان و احوالپرسی با فرد مقابل، پذیرایی در مراسم، کنترل و اداره مجالس است.
به گزارش مهر، در این جشنواره که هم اکنون در دانشگاه تهران در حال برگزاری است 13 اثر از دانشجویان دانشگاه مازندران در قالب روباتهای مسیر یاب، روبات انسان نما، طرح های کارآفرینی و مقاله های پژوهشی ISI در معرض بازدید قرار گرفته است که با استقبال شایان توجه بازدیدکنندگان و روسای سایر دانشگاه های روبرو شد.
جشنواره حرکت تا بیست و سوم اردیبهشت ماه ادامه دارد.
نظر شما