حجت الاسلام علی ذوعلم در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه کار تولید برنامه درس ملی از چهار سال گذشته براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی آغاز شد و در دی ماه سال 88 به اتمام رسید افزود: کمیته راهبردی در قالب هفت تیم تخصصی برای تولید برنامه درس ملی در بخشهای مختلف فعالیت می کردند و علاوه بر این در هر استانی کارگروه ویژه ای در این زمینه ایجاد شد.
مدیر طرح تولید برنامه درس ملی آموزش و پرورش ادامه داد: طی چهار سال گذشته با برگزاری چند همایش ملی و استانی و ارسال نگاشتهای اولیه سند به صابنظران حوزه و دانشگاه و اعلام فراخوان برای ارائه مقاله و نظرات به سایر اندیشمندان این دو حوزه طی سه نوبت سند برنامه درس ملی را مورد نگارش و ارزیابی قرار دادیم و در نهایت در دی ماه سال گذشته آن را به شورای عالی آموزش و پرورش ارسال کردیم.
حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه مجموعا 270 هزار نفر ساعت کار پژوهشی و علمی بر روی سند برنامه درس ملی انجام شده است اظهار کرد: بیش از 80 نفر به شکل مستقیم و چند برابر هم غیرمستقیم در کمیته استانها و ستادی در تولید کار کمک کردند.
مدیر طرح تولید برنامه درس ملی آموزش و پرورش افزود: مجموع سند در قالب 130 صفحه و در هشت فصل است که شامل مباحث فلسفی، علمی، بمنایی، الگوهای هدف گذاری و ...است.
حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه حوزه های یادگیری، دوره های تحصیلی، راهبردهای درسی و تربیتی، مباحث ارزشیابی تحصیلی از دیگر فصول سند برنامه درس ملی است گفت: بخشی را نیز به اصلاح و بازنگری مواد درسی پس از تولید قرار داده ایم.
مدیر طرح تولید برنامه درس ملی آموزش و پرورش درباره منابع تحقیقی برای تولید این سند نیز گفت: برای تولید این سند، برنامه درسی 14 کشور جهان را مورد مطالعه تطبیقی قرار دادیم و همچنین از مطالعات تحقیقاتی که استانها انجام داده اند نیز استفاده کردیم.
حجت الاسلام ذوعلم با بیان اینکه در تولید برنامه درس ملی به تفاوتهای بومی نیز توجه شده است، گفت: انعطاف در تولید محتوایهای آموزشی به تناسب استانها از مواردی به شمار می رود که در سند قید شده است.
نظر شما