به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری قبل از ظهر چهارشنبه در همایش ملی تفسیر قرآن و نهج البلاغه در دانشگاه که در مؤسسه امام خمینی(ره) قم برگزار شد گفت: پر نبودن دست اساتید به لحاظ محتوا از مشکلات موجود در ارائه دروس تفسیر قرآن و نهج البلاغه است.
وی با اشاره به اینکه عدم برخورداری از حمایتهای کمک آموزشی نیز یکی دیگر از مشکلات موجود در ارائه دروس تفسیر قرآن و نهج البلاغه است اظهار داشت: باید مراکز کمک آموزشی فراهم شود و مؤسسات مرتبط در این زمینه گام بردارند و تنها با 2 واحد درسی نمیتوان فرهنگ قرآن را به خوبی نهادینه کرد.
کلانتری با بیان اینکه گاهی اوقات ما در متون درسی مشکل داریم و متن درسی در ارائه درس نقش محوری ندارد بیان داشت: محور اصلی در تفسیر قرآن و نهج البلاغه استاد است.
رئیس دانشگاه معارف ادامه داد: در ارائه دروس قرآن و نهج البلاغه، متن دروس 20 درصد و 80 درصد نیز استاد و عوامل دیگر نقش دارد.
وی در ادامه اظهار داشت: پرداختن زیاد به متن عربی و مبانی تئوریک صرف در تفسیر قران و نهج البلاغه موانعی ایجاد میکند و برای اینکه این درس کاربردی شود باید تلاشهای جدی صورت گیرد.
کلانتری با انتقاد از تفسیر قرآن به شکل نظری و عدم توجه به کاربردی کردن آن گفت: 84 درصد از دانشجویان خواستار تدریس تفسیر قران و نهج البلاغه به صورت کاربردی میباشند.
وی هدف از برگزاری این همایش را شناسایی راه حلهایی برای ارائه تفسیر موضوعی قرآن و نهج البلاغه دانست و تأکید کرد: در این خصوص باید پژوهشهای لازم صورت گیرد.
کلانتری:
عدم حمایتهای کمک آموزشی از مشکلات تدریس تفسیر قرآن و نهج البلاغه است
قم - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه معارف اسلامی قم، عدم برخورداری از حمایتهای کمک آموزشی را از مشکلات موجود در ارائه دروس تفسیر قرآن و نهج البلاغه در دانشگاهها میباشد.
کد خبر 1081796
نظر شما