۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۱۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

افزایش حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی به تعویق افتاد

افزایش حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی به تعویق افتاد

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور از نامعلوم بودن نتیجه طرح افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان خبر داد و گفت: به دلیل تعیین هیئت امنای جدید به جای شورای عالی سازمان تامین اجتماعی طرحی که قرار بود تا پایان اردیبهشت به هیئت دولت ارائه شود، تا اطلاع ثانوی مسکوت ماند.

علی اکبر خبازها در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ماده 96 قانون مصوب تامین اجتماعی گفت: با اعلام نرخ تورم که هر ساله از سوی بانک مرکزی تائید می شود، این سازمان افزایش میزان حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران را به هیئت دولت ارائه می کند. سابقا برای ارائه این طرح به دولت موضوع پس از طرح و تصویب در هیئت مدیره سازمان به تصویب شورای عالی سازمان و مدیر عامل و در نهایت تائید وزیر رفاه می رسید اما با جابه جایی پیش آمده در سازمان این اتفاق عملا ناممکن است.

وی افزود: بر اساس آخرین اظهارات ذبیحی مدیرعامل سازمان وی اعلام کرد تصیمیم گیری در این مورد به نظر دولت بستگی دارد و هر تصمیمی که دولت بگیرد اعمال می شود.

خبازها با اشاره به اعتراض کانون بازنشستگی به روند گزینش هیئت امنای جدید سازمان تامین اجتماعی که هفته پیش از سوی وزیر رفاه و تامین اجتماعی انجام شد، بیان داشت: طی هفته گذشته هیئت امنایی جدید برای سازمان تامین اجتماعی تعیین و معرفی شد که بنده از طرف جامعه بازنشتگان تامین اجتماعی که بیش از 30 میلیون نفر زیر پوشش این سازمان قرار دارد، نسبت به این انتخاب اعتراض داشته و معتقدم مدیرانی که معرفی شدند باید متخصص بوده و تمام وقت در این سازمان حضور داشته باشند، این درحالی است که آقایان دارای مشغله کاری در امورات خود هستند.

وی با اعلام اسامی این افراد که به عنوان مدیران بالادستی هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی به اتخاذ تصمیم می پردازند، اظهار داشت:" حافظی، مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی، موسوی، مدیر عامل صندوق بیمه روستایی و عشایر، عسگریان، معاون توسعه و مدیریت وزارت رفاه و تامین اجتماعی، ترابی، مشاور وزیر رفاه و تامین اجتماعی، مرادی، مشاور و قائم مقام وزیر در امور بین الملل با حفظ سمت قبلی خود به عنوان هیئت امنای سازمان انتخاب شده اند. "
 
رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران در ادامه افزود: در تعریف هیئت امنا یا هیئت مدیره در قانون خدمات کشوری آمده است که این افراد باید در حوزه تامین اجتماعی دارای تخصص گوناگون بیمه ای و به اصطلاح افرادی فنی و "درآمدچی" باشند. این افراد حتی باید حقوقدان و آشنا به مسائل حقوقی جاری در مسائل تامین اجتماعی باشند که بررسی تخصص آنها نشان می دهد این پنج نفر اطلاعاتی در این زمینه ها ندارند.

وی تاکید کرد: در سازمان تامین اجتماعی کارشناسان زبده ای وجود دارند که در طول 55 سال عمر این سازمان دارای تجربه و مهارتهای بالایی هستند اما عملا به وجود این افراد هیچگونه توجهی نشد و آقایان برای چیدمان این هیئت از بیرون از سازمان اقدام کردند.

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی کشور با انتقاد از وزیر رفاه و تامین اجتماعی در خصوص بی توجهی به نظر مسئولان کانون بازنشستگان در این مورد اظهار داشت: بهتر بود آقای محصولی برای انتخاب این هیئت امناء از ترکیب سه جانبه سازمان که متشکل از کارگر، کارفرما و دولت است حمایت می کردند. سازمان تامین اجتماعی بخشی خصوصی تلقی می شود که تحت نظر دولت است و تمام اموال و داراییهای آن از عرق جبین کارگران این مجموعه به دست آمده است. حال چطور ممکن است که در تعیین هیئت مدیره این سازمان هیچ جایی برای نماینده این افراد قائل نشده اند و در حالیکه اگر از سوی این افراد کسی حضور نداشته باشد پس چه کسی باید از حقوشان دفاع کند.

وی اضافه کرد: این انتظار را از وزیر رفاه و تامین اجتماعی داریم که از ما به عنوان یکی از صاحبان اصلی صندوق برای احقاق حق خود مشورت خواسته و نسبت به بازنگری در انتخاب این هیئت اقدام کنند. وی برای این اقدام خود با مسئولان اصلی صندوق هیچ گونه مشور ت و یا نشت و نظرخواهی نداشته است.

خبازها با اشاره به اینکه بیش از 80 درصد مستمری بگیران این سازمان زیر خط فقر قرار دارند،از مسئولان و وزاری دولتی در راستای شعار مهرورزی و عدالت گستری خواست تا به افراد تحت پوشش این سازمان توجه ویژه ای نشان دهند.

وی با اشاره به ارسال اعتراض کتبی خود به وزارت رفاه و تامین اجتماعی اضافه کرد: ما بیش از پنج بار اعتراض کتبی خود را نسبت به انتخاب این هیئت امناء و یا درخواست دیدار حضوری به وزیر رفاه اعلام و ارسال کرده ایم اما تاکنون به هیج نتیجه ای در این باره نرسیده ایم. بنده طی ماه گذشته چندین بار خدمت جناب رئیس جمهور رسیدم و ایشان با روی باز و گشاده از من استقبال کردند و اینک برای بنده جای بسی تعجب است که چگونه وزیر این دولت نمی خواهد از رئیس خود تبعیت کند.

وی با یادآوری ماده 134 قانون کار در خصوص تامین اجتماعی و وزارت رفاه خاطر نشان کرد: بر اساس این قانون وزارت رفاه موظف به همکاری با کانون بازنشستگی موظف است در حالیکه مسئولان این وزراتخانه در اقدام اخیر خود نشان دادند که هیچ گونه توجهی به قانون در انجام مسئولیت خود نشان نمی دهند.

کد خبر 1082028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha