به گزارش خبرنگار مهر در رشت، جمشید محمدی ظهر پنجشنبه در جمع امدادگران این جمعیت افزود: با تدوین این طرح تکلیف هلال احمر گیلان تا سال 1395 در خصوص توسعه امکانات مورد نیاز استان، متناسب با حوادث احتمالی مشخص و فراهم خواهد شد.
وی همچنین با اعلام اینکه همیشه دانستن می تواند در ایفای درست وظایف بسیار موثر باشد، افزود: هلال احمر گیلان نسبت به مناطق حادثه خیز استان شناخت کامل دارد و متناسب با نیازهای منطقه خود را آماده کرده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت: هلال احمر استان در تمامی حوزه های به ویژه امداد دریایی، تیمهای جستجو و نجات، عملیات تخصصی کوهستان، امداد و نجات جاده ای و سایر موارد نیرو تربیت می کند چرا که گیلان مستعد تجربه همه نوع حادثه است.
وی در ادامه به مسئله امکان سنجی خطرات ناشی از حوادث مختلف در استان اشاره کرد و افزود: در این عرصه از اساتید دانشگاه ها به عنوان مشاوران علمی در حوزه آموزش و پژوهش، پیش بینی اطلاعات مربوط به حوادث و سایر موارد استفاده می شود.
محمدی در خصوص ایجاد پایگاه های امداد جاده ای در استان گیلان نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 12 پایگاه امداد جاده ای در سطح استان فعال است و در شرایط خاص تعداد پایگاه های امدادی سیار نیز افزایش می یابد.
نظر شما