۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۴:۵۹

کنترل روان آبها و توسعه آبیاری تحت فشار اولویت جهاد کشاورزی هرمزگان است

کنترل روان آبها و توسعه آبیاری تحت فشار اولویت جهاد کشاورزی هرمزگان است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: همچنان طبق سال گذشته مدیریت منابع آب با عنوان کنترل سطح روان آبها و اجرا و توسعه آبیاری تحت فشار به عنوان اولویت اول سازمان قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، سیدنصیر سیدمحمدی بعداز ظهر شنبه در نشست مطبوعاتی از تعیین اولویت های سال جدید جهت توسعه کشاورزی استان هرمزگان در سال 89 خبر داد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از تعیین اولویت های سال جدید جهت توسعه کشاورزی این استان خبر داد و گفت: در سال 88 سازمان روی بیش از 20 اولویت کاری تمرکز کرد که مهمترین و اولویت سازمان توسعه سیستم آبیاری تحت فشار بود.

وی به تعیین اولویت های سال جدید اشاره کرد و افزود: در سال 89 به جز ستاد سازمان، ادارات کل وابسته و همچنین مدیریت های شهرستان ها با توجه به مقتضیات فعالیت های خود به تعیین اولویت پرداختند.

وی زمان مطالعات اولویتها را بیش از شش ماه برشمرد و افزود: پس از تلاش همکاران 77 اولویت در دستور کار قرار گرفت که از این تعداد 23 اولویت در ستاد، 24 اولویت جهت دستگاه های تابعه و 30 اولویت در 12 شهرستان تهیه و برای هر کدام کتابچه های تهیه شد که دستور کار فعالیتها در آن مشخص و تبیین شده است.

وی ضمن تاکید به اجرایی کردن شعار سال کار و همت مضاعف تصریح کرد: با توجه به این نامگذاری فرصت مناسبی است تا شاهد اجرایی و عملیاتی شدن این اولویت ها تا سطح قابل قبولی باشیم.

سیدمحمدی تدوین و کنترل و پایش بیمه محصولات کشاورزی را اولویت سوم سازمان جهادکشاورزی دانست و افزود: همچنین ساماندهی دامداری های کوچک روستایی به عنوان اولویت چهارم و تکمیل مدیریت واحدهای گلخانه ای و دامداری که ظرفیت آن تکمیل نشده است از اولویت های بعدی سازمان خواهند بود.

وی در خصوص اولویت های ادارات تابعه بیان داشت: شش اولویت در منابع طبیعی، هفت اولویت در شیلات، دو اولویت در دامپزشکی، سه اولویت در تعاون روستایی، 2 اولویت در مرکز تحقیات کشاورزی و منابع طبیعی و چهار اولویت در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس جهت اجرایی شدن در سال 89 در دستور کار قرار گرفته اند.

وی ضمن اشاره به تعیین 30 اولویت در 12 شهرستان استان تشریح کرد: با در نظر گرفتن قابلیت و ظرفیت هر کدام از شهرستان به صورت مستقل در جهت توسعه بخش کشاورزی اولویت ها در نظر گرفته شده است که برای مثال در بندرعباس ساماندهی مرغداری های موجود و فعال کردن واحدهای نیمه تعطیل، در رودان تکمیل مرغداری های گوشتی با افزایش 2 واحد در سال 89 با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار است.

سید محمدی افزود: همچنین در حاجی آباد با توجه به وجود 90 درصد سطح زیرکشت گندم توسعه شرکت های مکانیزه در بخش کشاورزی، در بندرلنگه اجرای کشت گیاهان علوفه ای به جای کشت تنباکو، در میناب تغییر الگوی کشت بادمجان، در خمیر توسعه کشت داربستی تا سطح 200 هکتار، در جاسک توسعه شترداری و در نهایت در پارسیان توسعه کشت داربستی از جمله اولویت هایی است که با توجه به ظرفیت هر کدام از شهرستان ها اجرای آن در اولویت قرار گرفته است.

کد خبر 1083492

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha