به گزارش خبر نگار مهر در مشهد، حجت الاسلام محمد رضایی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با کم کردن فاصله میان علمای دینی وهنرمندان و ایجاد فضای دوستانه میان این دو قشر بستر مناسبی برای انتقال مفاهیم دینی از طریق تولیدات سینمایی به وجود می آید که نمونه آن را می توان در فیلمهایی که یک یا چند مشاور دینی داشته اند، مشاهده کرد.
وی اضافه کرد: تصویر سازی درست از علوم دینی برای هنرمندان و هنر برای علمای دینی می تواند حساسیتهایی را که در میان این دو طیف وجود دارد، کاهش دهد.
رضایی ادامه داد: درس خارج هنرهای اسلامی، کارگاه های تخصصی فیلم نامه نویسی و حضور حوزه در فعالیتهای هنری و تربیت طلاب هنرمند در ساماندهی ذوق و پتانسیل هنری طلبه ها می تواند نقش موثری در این موضوع ایفا کند.
وی با بیان اینکه سینما با درگیر کردن چند حواس تاثیر بسزایی برروی مخاطب خود می گذارد، تصریح کرد: این موضوع نباید جای دیگر کارهای فرهنگی را بگیرد زیرا هر کار فرهنگی در جای خود موثر و تاثیر گذار است.
حجت الاسلام رضایی در خصوص علت کمبود آثار تصویری با موضوع حماسه حسینی بیان د اشت: ترس وحیا و محدودیتهای شرعی باعث شده کمتر شاهد آثار تصویری در این زمینه باشیم بنابراین تصویر سازی در رابطه با حماسه حسینی نیازمند خلاقیت و هوشمندی زیاد است تا درعین تاثیر گذاری حرمتها شکسته نشود.
وی ادامه داد: این سوگواره بستری مناسب برای شکوفایی استعدادها دریک مسیر رقابتی را ایجاد کرده که این موضوع باعث شده است محصولات تصویری تولید و کم کم این تولیدات به سمت تولیدهای فاخر و مورد قبول سوق یابند.
رئیس مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما در خراسان رضوی بیان داشت: فرهنگ یک مقوله عمرانی نیست که ما انتظار داشته باشیم در یک مدت زمان کوتاه یک تحول فرهنگی در جامعه به وجود آید.
حجت الاسلام رضایی پیشنهاد داد: برگزار کنند گان این سوگواره آثار برگزیده در اختیار همه قرار دهدند تا این دستاوردها به عرصه ظهور برسد.
وی استمرار این سوگواره خواستار شد و خاطر نشان کرد: این سوگواره در ابتدای راه است چرا که این موضوع مهندسی پیچیده ای دارد که اگر حل نشود تبعات جبران ناپذیری خواهد داشت.
نظر شما