عباس فتاحیان در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: بسیاری از موزه های کشور فاقد امکانات کافی برای افزایش درآمدزایی هستند که این امر مانع از تحقق برنامه ریزیهای آنها می شود و باعث می شود این مراکم همواره دغدغه مالی داشته باشند.
وی ادامه داد: بخش عمده درآمد موزه ها از طریق فروش بلیط یا برگزاری دوره های آموزشی تامین می شود ضمن اینکه در برخی از موارد، درآمدی که از این طریق به دست می آید بسیار ناچیز است و نمی توان جوابگوی بسیاری از نیازهای آنها باشد.
فتاحیان عنوان کرد: موزه ها از مهمترین مراکز فرهنگی هستند اما بسیاری از آنها به دلیل کمبود منابع مالی نمی توانند فعالیتهای خود را افزایش دهند و مجبور می شوند به درآمد کم اکتفا کنند و فعالیتهای محدودی انجام دهند.
وی اظهار داشت: بسیای از موزه ها بازدیدکننده بسیار اندکی دارند که این امر موجب می شود درآمدی که از طریق بلیط فروشی به دست می آورند پاسخگوی احتیاجات آن نباشد و در این حالت، موزه ممکن است دچار رکود کاری شود.
افزایش بازدهی موزه های کشور در گروی افزایش درآمدزایی آنها است
فتاحیان خاطرنشان کرد: افزایش بازدهی موزه های کشور در گروی افزایش درآمدزایی آنها است که این امر را نمی توانیم انکار کنیم زیرا تجربه نشان داده معمولا موزه های فاقد درآمدکافی در انجام برنامه ریزی های خود چندان موفق نیستند و باید بر موانع زیادی غلبه کنند تا موفقیتهای مد نظر آنها حاصل شود.
وی بیان کرد: برای معرفی فرهنگ هر منطقه به موزه ها نیاز داریم که این امر، ضرورت توجه بیشتر به این مراکز فرهنگی را بیش از پیش آشکار می کند.
وی اضافه کرد: موزه های هر منطقه، هویت و شناسنامه فرهنگی آن منطقه محسوب می شوند و نباید مورد بی توجهی قرار گیرند زیرا این بی توجهی در واقع، بی توجهی به مقوله فرهنگ و اهمیت آن است.
نظر شما