به گزارش خبرنگار مهر در ساری، سید محمد هاشمی ظهر یکشنبه در مراسم برگزاری دوره آموزشی توسعه مولدهای مقیاس کوچک در برق مازندران گفت: قبل از انقلاب تولید برق هفت هزار مگاوات بود که این مقدار هم اکنون هشت برابر شده است.
وی افزود: با توجه به رشد روز افزون برق به تولید تا 100 هزار مگاوات برق در کشور نیازمند هستیم .
هاشمی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب 19 ایستگاه برق فشار قوی در استان های مازندران و گیلان فعال بود یاد آور شد: پس از انقلاب 105 ایستگاه برق فشار قوی احداث شد و علاوه بر این هزار کیلومتر خطوط فشار قوی نیز به شبکه برق فشار قوی مازندران و گلستان اضافه شده است.
هاشمی با بیان اینکه 90 درصد از نیروگاه هزار مگاواتی علی آباد پیشرفت فیزیکی داشته است، بیان کرد : سه واحد آن تا پیک بار امسال و سه واحد دیگر تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل برق منطقه ای مازندران و گلستان اظهار داشت: رشد بار در استانهای مازندران و گلستان از سال 83 تا سال 88 ، به میزان 50 درصد افزایش داشته که این مصرف از هزار و 400 مگاوات به دو هزار و 100 مگاوات رسیده است.
وی گفت: پیک بار برق مازندران و گلستان طی هشت ماه از سال بین هزار و 200 تا هزارو 400 مگاوات و سه ماه از سال هزارو 800 مگاوات و یک ماه از سال و آن هم 12 روز به دو هزار و 100 مگاوات می رسد.
هاشمی با بیان اینکه در حال حاضر دو هزار و 50 مگاوات نیروگاه در مازندران و گلستان در دست اجراست، بیان کرد: با توجه به گرانی و کمبود زمین و معارضات مردمی در استانهای شمالی توسعه مولد های مقیاس کوچک امری اجتناب ناپذیر است و از مسئولان اجرایی و سرمایه گذاران بخش خصوصی در این زمینه نیازمند یاری هستیم.
دوره آموزشی توسعه مولدهای مقیاس کوچک با حضور مسئولان و کارشناسان وزارت نیرو، شرکت توانیر، وزارت صنایع و دستگاه های اجرایی استان مازندران در باشگاه برق ساری برگزار شد.
نظر شما