سید محمد صادق سیفی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان با بیان اینکه تبلیغات اسلامی نقش ارزنده و در توسعه این مدارس دارد، افزود: در این تعداد از مدارس سه هزار و 318 نفر دانش آموز مشغول به تحصیل هستند.
وی ادامه داد: از 100 مدرسه علوم معارف اسلامی 26 دبیرستان با دو هزار 800 دانش آموز توسط مدرسه عالی شهید مطهری، 64 دبیرستان صدرا توسط سازمان تبلیغات اسلامی، چهار دبیرستان علوم و معارف اسلامی زیر نظر جامعه الزهرای قم و چند دبیرستان شخصی است.
وی با تقدیر از تلاشها و فعالیت حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی در راه اندازی و توسعه دبیرستانهای علوم و معارف اسلامی در کشور ادامه داد: حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی در زمان مسئولیت خود در مدرسه عالی شهید مطهری زمانی معاون حضرت آیت امامی کاشانی بودند دبیرستانهای علوم و معارف اسلامی راه اندازی کردند و بعد با حضورشان در سازمان تبلیغات نیز در طی شش سال سالانه 10 دبیرستان علوم و معارف اسلامی را در کشور راه اندازی کرده اند.
سیفی افزود: ظرفیت پذیرش دانش آموز در مدارس معارف اسلامی کشور حدود شش هزار نفر است به گونه ای که بسیاری از بخش عمده دبیرستانهای معارف اسلامی سال گذشته تاسیس شده اند.
سیفی افزود: در حال حاضر مدارس معارف اسلامی صدرا در 25 استان زنجان کشور فعالیت دارند ولی متاسفانه در زنجان آموزش وپروش مدرسه معارف اسلامی دایر کرده بود که این سازمان توان مدیریت نرم افزاری و اداره محتوایی این دبیرستانها را نداشت و از ظرفیت نیروهای انسانی فاخر این مدارس که روحانیون هستند بهره مند نبود به همین خاطر همانند سازمان تبلیغات اسلامی نمی تواند این مدارس را اداره نماید.
مسئول سازمان مدارس علوم و معارف اسلامی کشور تاکید کرد: با روند موجود مدرسه معارف اسلامی تحت نظارت آموزش و پرورش روبه تعطیلی است و با تلاش مدیر کل تبلیغات اسلامی مدارس معارف اسلامی استان زنجان با برنامه ریزی جامع دایر می شود.
سیفی افزود: 70 تا 80 درصد دبیران مدارس علوم ومعارف اسلامی از نیروهای آموزش و پرورش و بقیه از نیروهای نخبه حوزه و دانشگاه هستند.
وی اعتلای فرهنگ دینی و تعمیق برنامه های فرهنگی و آموزشی و پرورشی ررا از اهد اف مهم در شکل گیری مدارس علوم و معارف دینی دانست و افزود: با توجه به فقدان و ضعف پرورش دینی که در نظام آموزش دینی با آن مواجه بودیم مدارس علوم و معارف اسلامی با رویکردی خاص در کشور شکل گرفت.
نظر شما