۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۹:۲۶

رایانه و تدریس فلسفه(2)

رایانه تحقیق و پژوهش در قلمرو فلسفه را آسان کرده است

رایانه تحقیق و پژوهش در قلمرو فلسفه را آسان کرده است

استاد فلسفه هنر دانشگاه هنر با اشاره به اینکه امکان دستیابی به منابع مطالعاتی و تحقیقاتی از طریق رایانه بسیار سهل و آسان است، گفت: رایانه تحقیق و پژوهش در عرصه فلسفه را ساده کرده است .

دکتر محمد ضیمران در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اینکه رایانه ها چه کمکی به تدریس فلسفه می کنند، گفت: رایانه ابزاری است که امکان دستیابی به منابع تحقیقاتی و مطالعاتی متنوع و مختلف از طریق آن وجود دارد . بنابراین کار تحقیق و پژوهش در قلمرو از طریق رایانه سهولت یافته است .

این استاد فلسفه هنر دانشگاه هنر، در مورد اینکه قابلیت های رایانه برای تصویرسازی تاچه اندازه مددرسان مدرسان فلسفه برای انتقال مفاهیم انتزاعی فلسفی هستند، اظهار داشت: بستگی به این دارد که چگونه از این وسیله استفاده شود. اگر استادان فلسفه آشنایی و احاطه به کاربردهای رایانه داشته باشند به راحتی می توانند پیچیده ترین و غامض ترین مسائل فلسفی را در قالب آن پروژه هایی که در رایانه قابل پیاده شدن است طرح کنند و دانشجویان را از طریق رایانه وادار به تتبع و تحقیق نمایند.

ضیمران همچنین در مورد اینکه آیا به اندازه کافی کارنظری در مورد تآثیر رایانه در تدریس فلسفه صورت گرفته است نیز گفت: در ایران خیر، اما در غرب خیلی زیاد. ادبیاتی که اکنون در این زمینه وجود دارد تقریباً قابل توجه است. ولی هر روز که می گذرد تعداد بیشتری مقاله در این زمینه چاپ و منتشر می شود.

کد خبر 1084773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha