به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، محمد جعفر لرستانی ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از هزار معلم ساعی استان در محل سالن ورزش صالحی راد خرم آباد اظهار داشت: یکی از ارکان مهم جامعه اسلامی ارزش گذاری به مقام معلم می باشد.
وی با بیان اینکه امروز از مدیریت منابع انسانی به عنوان یک سرمایه عظیم یاد می شود، خاطر نشان کرد: یکی از مولفه های اساسی در این زمینه تشویق و تقدیر از این منابع انسانی است.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان با اشاره به اینکه متاسفانه امروز به نظام آموزش و پرورش توجه مطلوبی وجود ندارد، عنوان کرد: این در حالی است که در مکتب اسلام ما همیشه شاهد توجه ویژه ای در این زمینه بوده ایم.
لرستانی با تاکید بر اینکه اگر می خواهیم تلاش در مسیر آموزش صورت گیرد باید به قشر معلم بیشتر توجه شود، یادآور شد: ما وظیفه داریم از معلمان ساعی و پر تلاش سپاسگذاری کنیم.
وی با اشاره به اینکه تربیت انسانها، تغییر انسانها و تحویل آنها به عنوان افرادی متعهد به جامعه وظیفه آموزش و پرورش است خاطر نشان کرد: امروز بر خلاف گذشته که منابع قدرت سرمایه مالی، منابع زیرزمینی و توان نظامی بالا بود سرمایه جامعه نیروی انسانی متخصص و مبتنی بر ارزشها می باشد.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه امروز توسعه در بخش علم و دانش حرف اول را در دنیا می زند، بیان داشت: امروز منبع اصلی قدرت در جهان انسانهای عالم، اندیشمند، مخترع و مبتکری هستند که با تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش تحویل جامعه داده می شوند.
لرستان با اشاره به اینکه اگر می خواهیم شاهد رشد و ترقی در جامعه باشیم باید به آموزش و پرورش نگاه ویژه ای داشته باشیم خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروز آموزش و پرورش در لرستان نیز به موفقیت های خوبی دست یافته است.
وی با بیان اینکه معلمی موفق است که خلاقیت، تفکر و اندیشمندی را به دانش آموزان بیاموزد، عنوان کرد: معلمان باید به دنبال تربیت دانش آموزان "روش مند" باشند نه دانشمند تا آنها بتوانند روش های مختلف تولید علم را در اختیار داشته باشند.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان با بیان اینکه باید با بالا بردن خلاقیت دانش آموزان قدرت پردازش ذهنی آنها را توسعه دهیم بیان داشت: همچنین باید امکانات آموزشی متناسب با شرایط جدید امروز مورد بازنگری قرار گیرند.
لرستانی یادآور شد: باید با بالا بردن خلاقیت و ابتکار دانش آموزان زمینه دست یافتن آنها را به نایافته ها را محیا کنیم.
نظر شما