فریبا سوری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: قرار است برنامه جامع توسعه مشارکتهای زنان در کمیسیون فرعی دولت مطرح شود و مرکز امور زنان و خانواده از آن دفاع کند.
بر اساس قانون برنامه چهارم توسعه دولت باید برنامه جامع توسعه مشارکتهای زنان را در سال اول برنامه تدوین و به تصویب می رساند.
سوری در مورد دلایل تاخیر چهار ساله در تدوین این برنامه گفت: باید زمینه ای فراهم می شد تا این برنامه تدوین شود.
معاون اجتماعی مرکز امور زنان و خانواده تصریح کرد: برنامه پیش از این یکبار به هیئت دولت پیشنهاد شده بود ولی کمیسیون اجتماعی آن را پس از بررسی به ما برگرداند تا اصلاحاتی بر روی آن انجام شود.
وی در مورد برنامه جامع جلوگیری از خشونت علیه زنان نیز گفت: مرکز امور زنان و خانواده در حال بررسی بر روی این موضوع است و ابتدا باید در این مورد فرهنگسازی شود که مبنای خشونت چیست.
سوری با اشاره به این که در فرهنگ کشور ما تعاریف خاصی برای خشونت وجود دارد، گفت: بر اساس تعاریفی که در قانون و فرهنگ ما وجود دارد، طرح جامع جلوگیری از خشونت علیه زنان در حال بررسی است.
به گفته وی، مجلس شورای اسلامی نیز در زمینه راهکارهای مبارزه با خشونت بررسیهایی را انجام داده است.
معاون اجتماعی مرکز امور زنان و خانواده اظهار داشت: تهیه برنامه مبارزه با خشونت علیه زنان در برنامه چهارم گنجانده شده ولی با توجه به گستردگی جامعه و دامنه کار فرهنگی باید کار تخصصی و پژوهشی انجام شود و به همین دلیل تهیه این برنامه به درزا کشیده است.
وی با تاکید بر این که نباید به صورت دائم خشونت علیه زنان را در جامعه مطرح کنیم، ادامه داد: این در حالی است که خشونتهای دیگر مغفول مانده و اگر قرار بر این است که خشونت در جامعه در نظر گرفته شود باید تمامی جوانب آن مانند خشونت علیه مردان و کودکان بررسی شود.
سوری تصریح کرد: اگر بحث خشونت به عنوان یک معضل مطرح است نمی شود یکسو نگری نسبت به آن شود و باید تمام جوانب آن در خانواده بررسی شود.
نظر شما