۱ خرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۲۷

11 مجتمع خدماتی رفاهی خراسان جنوبی در دست احداث است

11 مجتمع خدماتی رفاهی خراسان جنوبی در دست احداث است

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خراسان جنوبی گفت: جهت رفاه حال مسافران در حال حاضر11 مجتمع خدماتی رفاهی در سطح استان در دست احداث است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، جواد وحدتی فرد صبح شنبه در جمع مدیران مجتمعهای خدماتی رفاهی استان در بیرجند، به وضعیت موجود استان در خصوص مجتمعهای خدماتی رفاهی اشاره کرد و افزود: هم اکنون هشت مجتمع در سطح استان در حال بهره برداری است. 

وی جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی در طول جاده ها، کاهش میزان تصادفات جاده ای و افزایش ضریب ایمنی جاده ها، کاهش اتلاف وقت رانندگان و مسافران، کاهش مزاحمتهای ترافیکی و روانتر ساختن ترافیک جاده ها، جلوگیری از آلودگی زیست محیطی، تقویت جاذبه های توریستی و تفریحی در کشور و ... را از جمله اهداف احداث مجتمع های خدماتی رفاهی برشمرد.

به گفته وی مجتمعهای خدماتی رفاهی مجموعه هایی هستند که به منظور افزایش ایمنی و ارائه خدمات مورد نیاز رانندگان وسایل نقلیه ایرانی، خارجی و سرنشینان آنها در طول جاده های اصلی و فرعی احداث می شوند. 

وحدتی فرد در خصوص ارائه خدمات این مجتمع ها، تصریح کرد: امکانات و خدمات بهداشتی، رستوران، نمازخانه، جایگاه سوخت، پارکینگ، واحدهای تجاری و سایر خدمات رفاهی از جمله این امکانات هستند.

وی در ادامه با اشاره به گستردگی حوزه فعالیت حمل و نقل، خاطرنشان کرد: در این راستا دولتهایی که درصدد ارتقای سطح زندگی و کیفیت زندگی مردم هستند باید به حمل و نقل عمومی توجه بیشتری داشته باشند.

وحدتی فرد به تعداد ناوگان مسافری تا پایان سال گذشته در سطح استان اشاره کرد و بیان داشت: تعداد اتوبوسهای معمولی 117دستگاه، اتوبوس ویژه 98، مینی بوس 205 و سواری 297 دستگاه بوده است.

وی در ادامه از وجود هفت پارک ترافیکی در استان خبر داد و گفت: تعداد پارکهای ترافیک در سال 86 یک مورد بوده که این رقم به پنچ پارک در سال 87 و هفت پارک در سال گذشته رسیده است.

وحدتی فرد با اشاره به چالشهای حمل و نقل مسافربری عنوان کرد: تعیین کرایه جابجایی مسافر دستوری برای وسایل نقلیه (اتوبوس معمولی و مینی بوس) منجر به کاهش سرمایه گذاری در بخش مینی بوسرانی شده است.

وی همچنین فرسودگی ناوگان مینی بوسی در استان 23.6 و در کشور 23.9 سال، عدم توجیه اقتصادی سرمایه گذاری برای خرید ناوگان مینی بوس در خطوط فرعی وروستایی، افزایش رفاه نسبی مردم و تمایل به سفر با حمل و نقل شخصی و فعالیت غیرقانونی مسافربرهای شخصی، عدم وجود زیرساخت مناسب در شهرها و شهرستانهای استان و عدم برخورد جدی با مسافربرهای شخصی در سطح شهرها و شهرستانها را از جمله چالشهای حمل و نقل مسافربری برشمرد. 

وحدتی فرد در پایان ایمنی وسایل نقلیه حمل و نقل عمومی، مهارت بالای رانندگان ناوگان عمومی، آموزش الزامی رانندگان حرفه ای ناوگان حمل ونقل عمومی، بیمه اجباری رانندگان حرفه ای ناوگان و بیمه وسایل نقلیه عمومی، بیمه تکمیلی، افزایش نظارت بر ناوگان عمومی و رانندگان حرفه ای حمل و نقل عمومی توسط پلیس راه و اداره کل حمل و نقل را از جمله مزایای ناوگان حمل و نقل عمومی ذکر کرد.

کد خبر 1087072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha