به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، این توافق نامه که در راستای اجرایی شدن قانون بیمه قالیبافان و مشاغل وابسته میان این دو نهاد تنظیم شده است، به امضای مشترک فیصل مرداسی رییس مرکز ملی فرش ایران و امیرمحمد پرویز رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور رسید.
در آیین امضای این توافق نامه که با حضور خبرنگاران به انجام رسید، رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: مشاغل سنتی کشور از جمله فرشبافی، از مهمترین مزایای رقابتی قابل تکیه برای ما در سطح دنیا است.
پرویز افزود: سازمان فنی و حرفه ای با دارا بودن حدود 600 مرکز آموزش دولتی و بیش از 14 هزار مرکز غیر دولتی برای آموزشهای مهارتی، آمادگی دارد به توانمند سازی فعالان حوزه فرش یاری برساند.
وی همچنین گفت: کیفیت و رقابت پذیری رمز بقاء در دنیای امروز است که این امر در سایه آموزش امکان پذیر خواهد بود و آموزشی که مهارتی باشد، کاربردی تر است.
فیصل مرداسی، رییس مرکز ملی فرش ایران نیز در این دیدار، امضای توافق نامه را در راستای تسریع و تسهیل در اجرای قانون بیمه خدمات درمانی قالیبافان دانست و گفت: مرکز ملی فرش ایران علاقهمند است که این خواسته مهم و قدیمی قالیبافان به خوبی و با سهولت به انجام برسد.
وی افزود: مرکز ملی فرش آموزشهای به بافی را نیز در گستره وسیعی انجام می دهد که علاقهمندیم در این حوزه هم از توان سازمان فنی و حرفه ای بهره ببریم.
مرداسی ادامه داد: هنر- صنعت فرش دستباف کشور به عنوان یک کالای بومی و اصیل که هم اشتغالزاست و هم ارزآور، بیش از 70 درصد از تولیدش به کشورهای پیشرفته صادر می شود و امیدواریم با تقویت قالیبافان به عنوان پایه اصلی تولید فرش، شاهد ارتقای جایگاه داخلی و بین المللی فرش ایران باشیم.
وی افزود: بزودی و در زمانی کوتاه، آیین نامه اجرایی شدن نحوه صدور کارت قالیبافی با کمک سازمان فنی و حرفه ای و تشکلهای فعال حوزه فرش اعلام خواهد شد.
نظر شما