به گزارش خبرگزاری مهر، امیرمحمد پرویز گفت: هنرمندان صنعت فرش ایرانی با دریافت کارت مهارت تحت پوشش خدمات بیمه ای قرار می گیرند. دارندگان مشاغل وابسته صنعت فرش با دریافت کارت مهارت فنی، تحت پوشش خدمات بیمه ای قرار می گیرند.
سرپرست سازمان فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: در قالب تفاهمنامه ای با مرکز ملی فرش توسعه و ارتقای سطح همکاریهای دوجانبه به منظور فراهم نمودن زمینه های ارتقای مهارتهای مرتبط با قالی، قالیچه و گبه و همچنین بررسی مهارتهای فنی قالیبافان و دارندگان مشاغل وابسته متقاضی برخورداری از مزایای بیمه مطابق قانون منعقد شده است و راهکار عملی برای اجرای تبصره های 1،4 و 5 ماده یک قانون بیمه های اجتماعی قالیبافان، بافندگان فرش و صنایع دستی فراهم شده است.
وی افزود: تدوین استانداردهای مهارت شغلی و آموزش رشته های مرتبط با قالی، قالیچه و گبه، طراحی و ممیزی سئوالات و پروژه های عملی در حوزه صنعت فرش، برگزاری آزمون های تعیین صلاحیت حرفه ای و تلاش برای ارتقای سطح آموزشهای مهارتی مرتبط با صنعت فرش از جمله زمینه های همکاری است.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در خصوص شیوه و مراحل صدور کارت مهارت برای شاغلان صنعت فرش بیان داشت: معرفی شدگان از مرکز ملی فرش با مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه ای در سراسر کشور می توانند در آزمون های کتبی و عملی تعیین صلاحیت فنی شرکت کنند و به شرط کسب حد نصاب نمره قبولی ظرف مدت 10 روز برای آنان کارت مهارت فنی صادر می شود.
پرویز خاطرنشان کرد: در صورتی که این افراد پس از دو مرحله شرکت در آزمون نتوانند نمره قبولی را برابر استانداردهای آموزشی کسب کنند برای گذراندن دوره آموزشی به مراکز آموزش فنی و حرفه ای و یا آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد معرفی می شوند.
وی تصریح کرد: دستورالعمل اجرایی توافقنامه همکاری بین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و مرکز ملی فرش ایران تدوین شده است که بلافاصله بعد از ابلاغ به واحدهای اجرایی هر دو مجموعه، موضوعات این توافقنامه و از جمله مهم ترین آنها یعنی اعطای کارت مهارت فنی به شاغلان صنعت فرش و استفاده آنان از تسهیلات پوشش خدمات بیمه ای قابل انجام است.
نظر شما