۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۲۶

عملیات بیت المقدس فصل الخطاب عملیاتهای دفاع مقدس بود

عملیات بیت المقدس فصل الخطاب عملیاتهای دفاع مقدس بود

اراک - خبرگزاری مهر: فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: عملیات بیت‌ المقدس که منجر به آزادسازی خرمشهر شد، فصل ‌الخطاب عملیات‌های دوران دفاع مقدس بود.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سردار غلامعلی ابوحمزه ظهر یکشنبه در نشست پیشکسوتان دفاع مقدس استان مرکزی که به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد، با بیان این مطلب، اظهار داشت: تا قبل از عملیات بیت‌ المقدس جنگ بین ایران و عراق بود، اما پس از این عملیات بود که جهانیان حتی کشورهای اسلامی عرب به پشتیبانی از رژیم بعثی پرداختند که وجود اسرایی از 35 تا 40 کشور مختلف از جمله کشورهای عربی موید این نکته است.

ابوحمزه با گرامیداشت یاد شهدای دوران دفاع مقدس بیان کرد: هر نقطه ‌ای که یاد شهدا مطرح می ‌شود دل‌ ها به سمت آنها روانه می‌شود و این نشانه باور ایرانیان به این نسل از انقلاب است.

وی در ادامه سخنان خود به واکاوی اوضاع کنونی ایران و توطئه‌ های دشمنان علیه کشور پرداخت و گفت: اگر 31 سال عمر انقلاب اسلامی را مرور کنیم متوجه می ‌شویم که استکبار جهانی به سه شیوه تهدید سخت یا جنگ نظامی، تهدیدی نیمه سخت یا اقدامات امنیتی و اطلاعاتی و تهدیدی نرم یا تهدید درعرصه‌ های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی همواره در حال مبارزه با انقلاب اسلامی بوده است.

سردار ابوحمزه عنوان کرد: در دوران هشت سال تهدید سخت دشمنان علیه ایران یا همان دوران هشت سال دفاع مقدس، رزمندگان حدود 135عملیات کوچک و بزرگ را علیه حملات رژیم بعث طراحی کردند تا حرکت‌ های دشمن را خنثی کنند که تا آخرین عملیات یعنی عملیات مرصاد همواره دست دشمن برای جهانیان نمایان می ‌شد که جنگ ما یک جنگ نا برابر بوده است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی به شبهه پراکنی ‌هایی که دشمنان بعد از عملیات بیت‌ المقدس در ذهن جوانان ایجاد می ‌کنند اشاره کرد و گفت: افرادی که به ایجاد شبهه در این زمینه می ‌پردازند، به این نکته اشاره می ‌کنند که به ‌رغم به دست آوردن پیروزی‌ های متعدد ایران در عملیات‌ های بعد از عملیات مقدس چرا امام خمینی(ره) صلح را نپذیرفت که این نکته خلاف واقع است زیرا امام صلح را پذیرفت اما به سه شرط: بازگشت عراق به مرزهای بین ‌المللی قبل از جنگ، اعلام متجاوز و پرداخت خسارت جنگ از سوی عراق به ایران که طرف مقابل این سه شرط را نپذیرفت و این افراد مغرض و ضد انقلاب که به دنبال زیر سوال بردن تدابیر امام راحل هستند به این سه شرط امام خمینی(ره) که بعدها مبنای قطعنامه 598 شد توجه نکرده و آن را بیان نمی ‌کنند.

وی ادامه داد: وقتی که دشمن در جنگ سخت ناکام ماند، محور دوم یعنی تهدید نیمه سخت یا کارهای اطلاعاتی و امنیتی را در دستور کار خود قرار داد.

سردار ابوحمزه گفت: دشمن پس از گذشت 20 سال از جنگ نیمه سخت علیه ایران، همراه با آن تهدید نرم را آغاز کرد و طبق طبقه ‌بندی پس از تهدید، مرحله بحران به وجود می ‌آید و سپس مرحله جنگ آغاز می‌ شود و امروزه ما در مرحله جنگ نرم قرار گرفته ‌ایم که جنگی بسیار پیچیده و خطرناک است.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در ادامه سخنان خود به تشریح هشت محور مورد توجه در جنگ نرم دشمنان پرداخت و گفت: محور یا نکته اول قابل توجه دشمنان در جنگ نرم علیه ایران تربیت دست آموزها از روشنفکران و صاحب منصبان داخلی است.

ابوحمزه گفت: نکته دوم ترویج خرافات به اشکال مختلف و کتمان حقیقت است و نکته سوم معرفی الگوهای منحرف به عنوان الگوهای برتر در اقشار مختلف جامعه چرا که طبق گفته بزرگان هر جامعه ‌ای که متکی به الگوی منطقی و صحیح باشد به سمت ترقی و پیشرفت از همه لحاظ به خصوص فرهنگی، حرکت می‌کند و استکبار در این راه اولین هدف مبارزه خود را فرهنگ جامعه قرار داده است زیرا فرهنگ جامعه ستون جامعه محسوب می شود و با از بین بردن فرهنگ جامعه با الگوی غلط، آن زمان می ‌توان موارد سیاسی و اقتصادی جامعه را نیز تغییر داد.

وی ادامه داد: محور چهارم جنگ نرم تحقیر جریان فرهنگ انقلابی و اسلامی است و دشمن از این طریق به دنبال حمله به ارزش‌ های انقلابی است.

ابوحمزه محور پنجم جنگ نرم را اشاعه فکر مخرب و ایجاد ابهام در اعتقارات و باورها بیان کرد و توضیح داد: دشمن توسط این محور نقاط مثبت را کتمان کرده و به ترویج ابهام روی می‌ آورد و نمونه این امر عملیات بیت ‌المقدس را می‌ توان نام برد.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی بیگانه کردن جوانان از اعتقادات دینی و اسلامی را نکته ششم جنگ نرم دانست و افزود: در این زمینه متاسفانه بعضی از اساتید و معلمان به شبهه پراکنی می‌ پردازند و این در حالی است که اسلام برای همه شبهات حرف منطقی دارد و باید ابهامات این افراد را در کرسی‌ های آزاد اندیشی رفع کرد.

ابوحمزه گفت: محور هفتم در جنگ نرم ایجاد بحران اخلاقی است زیرا دشمن از دو جبهه فساد اخلاقی و فساد فکری به جامعه حمله ‌ور شده است و به این نکته نیز اعتقاد دارد که اگر به این طریق نیمی از جمعیت ایران یعنی جوانان را از ارزشهای انقلاب دور کند، در واقع موتور محرک انقلاب را هدف قرار داده است.

کد خبر 1088117

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha