۵ خرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۵۵

100 مقاله به نهمین کنگره اپتومتری استانهای خراسان رسید

مشهد - خبرگزاری مهر: دبیر نهمین کنکره اپتومتری استانهای خراسان با اشاره به آغاز این کنگره گفت: 100 مقاله از مرکز تحقیقات نوزادان، گروه های اپتومتری دانشگاه های مختلف کشور و دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دبیرخانه کنگره رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمود اثنی عشری ظهر چهارشنبه در مراسم آغاز بکار نهمین کنکره اپتومتری استانهای خراسان افزود: این کنگره با هدف ارتباط معاینات نوزادان و کودکان در ارتباط با مسائل چشمی، ارتقا سطح علمی اپتومتریست ها و همچنین ارتباط  متخصصین در حوزه های اپتومتری با محوریت کودکان و نوزادان برگزار می شود.

دبیر نهمین کنکره اپتومتری استان های خراسان با اشاره به اینکه حدود 100 مقاله از مرکز تحقیقات نوزادان، گروه های اپتومتری دانشگاه های مختلف کشور و دانشگاه علوم ژزشکی مشهد به دبیرخانه کنگره رسیده است افزود: از این تعداد 50 مقاله پذیرفته شده است که طی سه روز برگزاری کنگره در قالب سخنرانی و پوستر ارائه خواهد شد.

اثنی عشری اظهار داشت: در حاشیه برگزاری کنگره هم کارگاه تخصصی اپتیک با توجه به اهمیتی که ساخت عینک های طبی به خصوص ویژه کودکان دارد به طور تخصصی برای آشنایی پزشکان با روش های جدید فرآیند ساخت عینک طبی برگزار می شود.

دبیر کل کنگره های اپتومتری خراسان رضوی، با اشاره به اینکه پایتخت معنوی ایران از نظر اپتومتری از جایگاه خاص و ویژه ای برخوردار است، تصریح کرد: در حال حاضر یک پنجم اپتومتری های کشور در استانهای خراسان مشغول به فعالیت هستند.

وی گفت: بالغ بر 500 شرکت کننده در طول سه روز برگزاری نهمین کنکره اپتومتری استانهای خراسان در مشهد شرکت دارند.

عضو هیئت مدیره انجمن اپتومتری استانهای خراسان گفت: 25 درصد مردم استان های خراسان دچار عیوب انکساری تنبلی چشم هستند.

اثنی عشری افزود: همچنین به لحاظ تنبلی چشم بین سه تا پنج درصد کودکان و نوزادان استان های خراسان دچار عیوب انکساری چشمی هستند.

دبیر کل کنگره های اپتومتری خراسان رضوی گفت: قرار گرفتن در معرض آفتاب و اشعه های مضر، استفاده از رایانه و مسائل ژنتیکی و ارثی از مهمترین عواملی هستند که باعث بوجود آمدن بیماری ها و عیوب انکساری چشم در آحاد مردم می شوند.

اثنی عشری در خصوص استفاده مردم از لنزهای تماسی تصریح کرد: مقوله لنزهای تماسی یک مقوله کاملا علمی است که اگر فرآیند استفاده از لنزها توسط مردم به طور صحیح و طبق بخشنامه وزارت بهداشت و تحت نظر اپتومتریست ها یا چشم پزشکان انجام شود مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد، اما اگر این فرآیند بدون توصیه های متخصصین و چشم پزشکان صورت گیرد باعث بوجود آمدن مشکلات و بیماری هایی برای مردم خواهد شد.
 
عضو هیئت مدیره انجمن اپتومتری استانهای خراسان همچنین با اشاره به وجود بیماری و تنبلی چشمی در کودکان گفت: اگر بیماری ها و تنبلی چشم در کودکان در زمان خود شناسایی شود قابل درمان خواهد بود و اگر در زمان خودش اقدامات لازم انجام نشود ممکن است از لحاظ درمان دچار مشکل شود.
 
وی با بیان اینکه بعضی از عوارض، بیماری ها و مشکلات چشمی کودکان قابل توصیف از جانب والدین نیست و ممکن است بیماری های ناشناخته ای در کودکان وجود داشته باشد و مورد معاینه قرار نگیرند تاکید کرد: با توجه به امکانات و تجهیزاتی که در حال حاضر در این زمینه وجود دارد به والدین توصیه می کنیم که کودکان خود را از بدو تولد تا قبل سنین ورود به مدرسه حداقل طی سه نوبت مورد معاینه پزشکان و چشم پزشکان قرار بدهند.
 
اثنی عشری خاطر نشان کرد: در حال حاضر قریب به یک پنجم اپتومتری های کشور در خراسان رضوی فعالیت می کنند.
کد خبر 1090109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha