۱۰ خرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۰۸

118 تعاونی بانوان در قم فعال است

118 تعاونی بانوان در قم فعال است

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل تعاون استان قم با اشاره به توسعه تعاونی‌های بانوان در استان گفت: در حال حاضر 118 تعاونی بانوان با هزار و 280 عضو در قم فعالیت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، علیرضا جوانمردی ظهر یکشنبه در مراسم تجلیل از کارآفرینان برتر در بخش تعاونی‌های بانوان استان قم‌، تعداد تعاونی‌های بانوان تحت پوشش اداره کل تعاون استان را 118 تعاونی عنوان کرد و افزود: 25 درصد از این تعداد غیرفعال هستند و حدود 88 تعاونی در بخش بانوان با 1280 عضو و زمینه اشتغال‌زایی 730 نفر در استان فعال هستند.

وی در خصوص زمینه فعالیت این تعاونی‌ها گفت: 24 تعاونی در بخش کشاورزی، 33 تعاونی در بخش صنعت، 11 تعاونی در بخش صنایع دستی، 38 تعاونی در بخش خدماتی، 10تعاونی در زمینه فرش دستباف و 2 تعاونی در بخش مصرف و مسکن در استان قم به ثبت رسیده است.

هزارو 900 تعاونی در استان قم وجود دارد

مدیر کل تعاون استان قم با اشاره به حجم بالای شرکت‌های تعاونی در استان قم و عدم رسیدگی به مشکلات آنها از نزدیک، بیان داشت: در حال حاضر هزار و 900 تعاونی در استان قم وجود دارد که از این میان هزار و 400 تعاونی به صورت فعال داریم که بازدید و رسیدگی به مشکلات آنها در محل و از نزدیک زمان زیادی را صرف خواهد کرد، که با توجه به وجود مشکلات، این فرصت کمتر پیش می‌آید.

وی با بیان این مطلب که در بخش توسعه تعاونی‌ها نباید خود را درگیر مشکلات بی‌اهمیت کرد و باید افق توسعه و هدف‌های عالی را مد نظر قرار داشت، در خصوص آموزش اعضای تعاونی‌ها خاطر نشان کرد: اداره کل تعاون استان قم آمادگی دارد تا در صورت نیاز و بنا به درخواست اعضای تعاونی‌ها، هرگونه آموزش را با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای به متقاضیان ارائه دهد.

جوانمردی در این خصوص اضافه کرد: بحث آموزش در بخش تعاونی‌ها چه برای مدیران و چه برای اعضای تعاونی‌ها بسیار حائز اهمیت است؛ به خصوص باید آموزش در مباحث ارکان تعاونی‌ها، برگزاری مجامع سالانه، حساب‌های مالی و دفتری تعاونی‌ها و ... مورد توجه قرار گیرد، برای مثال اگر آموزش در خصوص برگزاری مجامع سالانه وجود نداشته باشد و مجمع به صورت سالانه در بین اعضای تعاونی برگزار نشود، تعاونی مربوطه از حالت فعال به غیر فعال تغییر خواهد یافت.

مشکلات بر سر راه تعاونی‌ها را باید به فال نیک گرفت

وی با بیان این مطلب که مشکلات و موانع بر سر راه تعاونی‌ها باید به فال نیک گرفته شود، افزود: اگر انسان با سختی روبرو نشود، نمی‌تواند زمینه پیشرفت خود را پیدا کند و اگر بستر همه امور فراهم باشد دیگر انگیزه‌ای برای حرکت و خلاقیت به وجود نمی‌آید.

مدیر کل تعاون استان قم توانمند سازی مردم در عرصه‌های مختلف اقتصادی را مهمترین وظیفه اداره تعاون عنوان کرد و گفت: اداره تعاون در قبال کسانی که حقوق بگیر سیستم و سازمانی هستند هیچ وظیفه‌ای ندارد و وظیفه این اداره در قبال کسانی است که برای توسعه و رشد اقتصادی، ضعف مالی، مدیریتی و یا آموزشی دارند.

کد خبر 1092986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha