به گزارش خبرنگار مهر در یزد، غلامرضا برزگری شامگاه دوشنبه در نشست مجمع نمایندگان استان یزد اظهار داشت: سال گذشته برای استان یزد 35 میلیارد تومان اعتبار خشکسالی در نظر گرفته شد که تاکنون تنها نیمی از این اعتبار محقق شده است.
وی با اشاره به اینکه میزان خسارات وارد شده به استان یزد به دنبال بروز پدیده خشکسالی بسیار فراتر از آمار و ارقام ارائه شده از سوی سازمان هواشناسی است، تصریح کرد: مبنا قرار دادن آمار هواشناسی در برآورد خشکسالی فریب دهنده است.
وی تاکید کرد: معیار سنجش خشکسالی و خسارات وارد آمده از این پدیده طبیعی باید مبانی هیدرولوژی داشته باشد.
اعلام آمار خسارات خشکسالی نیازمند فرمولهای جامع تری است
رئیس مجمع نمایندگان استان یزد نیز در این نشست اظهار داشت: وضعیت خشکسالی در استان یزد بسیار حادتر از آن چیزی است که آمارهای هواشناسی اعلام می کند و باید برای ارائه آمار و میزان خسارات خشکسالی از فرمول جامع تری استفاده شود.
کاظم فرهمند بیان داشت: لازم است تا اعضای کمیسیون کشاورزی به استان یزد سفر کنند و از نزدیک در جریان وضعیت خشکسالی و اثرات در این استان قرار گیرند.
در بخش دیگری از این نشست که به بررسی وضعیت مددجویان کمیته امداد استان یزد اختصاص داشت نیز مشکلات مددجویان این نهاد مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل کمیته امداد استان یزد در این جلسه مهمترین مشکل مددجویان این نهاد را بحث مسکن و اشتغال خواند و با برشمردن سهم مددجویان زیرپوشش کمیته امداد در شهرستانهای مختلف استان یزد بیان داشت: فعالیتهای کمیته امداد طی سه سال اخیر رشد چشمگیر و قابل توجهی داشته است.
بیشترین مشکلات مسکن مددجویان کمیته امداد مربوط به مرکز استان یزد است
حمید نصیری با اشاره به مشکل مسکن مددجویان خاطرنشان کرد: عمدهترین مشکل در این زمینه مربوط به مرکز استان است و در شهرستانها مشکلی در زمینه تامین مسکن مددجویان وجود ندارد.
وی افزود: طی سه سال اخیر، دو هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد استان یزد احداث شده که اعتبارات بخشی از این واحدها مربوط به سفر رهبر معظم انقلاب و بخشی مربوط به سفرهای هیئت دولت به این استان بوده است.
نصیری با اشاره به اینکه رویکرد و سیاست اصلی کمیته امداد در سطح کشور، توانمندسازی مددجویان و کاهش آمار ورودیها به این نهاد است، افزود: در راستای تحقق این هدف، اصلیترین دغدغه ما برای مددجویان زیرپوشش ایجاد اشتغال است.
هر 12 میلیون تومان سرمایه گذاری یک خانوار را از چتر حمایتی کمیته امداد خارج می کند
وی تاکید کرد: کمیته امداد استان یزد در این زمینه نیازمند همکاری بخش خصوصی است و بر اساس برآوردهای انجام شده در صورتی که برای هر خانوار زیرپوشش این نهاد توسط بخش خصوصی بین 10 تا 12 میلیون تومان سرمایهگذاری شود، ظرف دو سال آینده آن خانواده نیازمند حمایت کمیته امداد نخواهد بود و از چتر حمایتی این نهاد خارج خواهد شد.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس در این زمینه اظهار داشت: کمیته امداد تلاش کند در کنار رفع فقر مالی، فقر فرهنگی را نیز ریشهکن کند و در ارائه خدمات خود، کرامت انسانی افراد را حفظ کند.
سیدجلال یحییزاده عنوان کرد: زنان بیسرپرست یا بدسرپرست هماکنون قشر بزرگی از مراجعان به کمیته امداد را تشکیل میدهند که باید علاوه بر کمکهای مالی، از وارد آمدن آسیبهای اجتماعی به این زنان نیز جلوگیری شود.
رسیدگی به وضعیت رانندگان اتوبوس و تاکسی نیز از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
تامین اجتماعی قوانین مشاغل سخت و زیان آور را در مورد رانندگان اتوبوس یزد اعمال نمی کند
رئیس شورای اتوبوسرانی یزد نیز در این دیدار با اشاره به مشکلات رانندگان در استان یزد گفت: قانون سختی کار برای رانندگان اتوبوس یزد لحاظ نشده در حالی که کار آنها در زمره مشاغل سخت به شمار می رود.
گلرسان خاطرنشان کرد: مسئولان استانی نیز سختی کار رانندگان اتوبوس را تایید کردهاند اما تامین اجتماعی حاضر به پذیرفتن آن و اجرای قانون مشاغل سخت و زیانآور در قبال رانندگان اتوبوس استان یزد نیست.
در این نشست چند ساعته علاوه بر مشکلات مددجویان کمیته امداد و رانندگان اتوبوس همچنین مشکلات ناشی از خشکسالی در استان یزد در مورد مشکلات جامعه کارگری استان یزد، جامعه ایثارگران با حضور مسئولان مرتبط در محل پارک فناوری اقبال بحث و تبادل نظر شد.
نظر شما