کامران زلفی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حفظ و مدیریت محیط زیست یک مجموعه است با سه مولفه آموزش اهمیت محیط زیست و حفظ آن، سیستمهای کنترل نظارتی مانند سازمانهای محیط زیست، جنگل، مراتع و شیلات، ساز و کارهای اقتصادی همچون استفاده از ابزارهای اقتصادی به منظور ایجاد انگیزه برای حفظ محیط زیست است.
وی اظهارداشت: هر یک از این سه مولفه جایگاه خود را دارد چنانکه به هرکدام باید به گونه ای شایسته توجه شود و نمی توان آنها را از هم جدا کرد.
مدیرکل محیط زیست گیلان گفت: اقتصاد محیط زیست به طور کلی رابطه بین آثار اقتصاد بر محیط زیست و آثار محیط زیست بر اقتصاد را بررسی می کند.
وی خاطر نشان کرد: توجه به اینکه محیط زیست به عنوان تأمین کنندة نهادهها و مواد خام، جذب کننده ضایعات و فراهم کننده محیط مناسب برای توسعه از ارتباط تنگاتنگی با نظام اقتصادی برخوردار است، بنابراین تخریب محیطزیست نه تنها موجب اخلال در این گونه عملکردها می شود، بلکه با به مخاطره انداختن سلامت بشری، مانعی در برابر توسعه و رشد اقتصادی خواهد بود.
زلفی نژاد ادامه داد: آنچه مسلم است در دراز مدت دستیابی به نظام اقتصادی سالم و کارآمد در گرو بهره برداری پایدار از اکوسیستمهای طبیعی است و علم اقتصاد، به عنوان علم تخصیص منابع کمیاب، نقش بسزایی در این امر دارد.
نظر شما