به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، سید دادوش هاشمی بعدازظهر سه شنبه در دومین همایش فرهیختگان غرب کشور با عنوان جشنواره پروفسور شمسی پور که با حضور مسولین کشوری، منطقه ای و استانی در سالن انتظار کرمانشاه برگزار شد،اظهارداشت: پروفسور شمسی پور انسان والایی است که حق فرزندی این دیار را به خوبی ادا کرد، لذا وظیفه داریم که از این اندیشمند جهان اسلام تجلیل و تکریم کنیم.
وی با بیان اینکه در اصل خدا است که در دل انسانها می گذرد تا قدر زحمات فرزندان این دیار را ادا کنیم خاطر نشان کرد: در دولت نهم و دهم شاهد تکریم اندیشمندان و دانشمندان ایرانی می باشیم که نمونه بارز آن ایجاد معاونت علمی ریاست جمهوری به جهت قدردانی و تکریم ویژه از این قشر فرهیخته است.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: در قانون بودجه سال 1389، دو درصد اعتبارات دارائیهای تملکی برای انجام کارهای علمی لحاظ شده، لذا همواره شاهد قدردانی از اندیشمندان توسط دولت هستیم که تمامی این اقدامات نشانه علاقه ریاست جمهور به دانشمندان ایرانی و اعتقاد قلبی ایشان نسبت به توانمندی این قشر می باشد.
وی با اشاره به توطئه های دشمنان برای جلوگیری از گسترش دانش در کشورهای کمتر توسعه یافته خاطر نشان کرد: امروز گسترش دانش و علم در کشورهای کمتر توسعه یافته مخرب تر از سلاح های کشتار جمعی است و دشمنان دسترسی به دانش را در چنین کشورهایی ممنوع می دانند زیرا برای آنها خیلی سنگین و زجر آور است که کشورهای کمتر توسعه یافته به دانش روز دنیا دست پیدا کنند.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: کشورهای استکباری همواره به دنبال محدود کردن گستره علم در ایران اسلامی بودند و عملاً در سال های گذشته شاهد این بودیم که هر کاری که باید در زمینه انرژی هسته ای انجام می دادیم باید از آنها اجازه می گرفتیم اما خوشبختانه در دولت نهم و دهم این گونه رفتارها کنار گذاشته شد و امروز در سایه اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی به افتخار و توانمندیهای علمی عظیمی دست پیدا کرده ایم.
وی با بیان اینکه جامعه ایرانی قادر به دسترسی به فنون بالای علمی است اظهار داشت: این جشنواره به لحاظ احترام و ارج گذاشتن به دانش و علم، احترام گذاشتن به عالمین و دانشمندان، کمک به تولید علم و نهادینه شدن احترام به علم عالم برگزار شده است تا آیندگان نیز از قشر فرهیخته و دانشمند جوان امروزی تقدیر نمایند.
هاشمی با اشاره به تلاش های پروفسور شمسی پور در عرصه علم و دانش گفت: امروز روز خوشی برای مردم کرمانشاه است که از عالمان خود تقدیر می کنیم تا فرزندان این دیار بدانند که کرمانشاه مردان بزرگی را در خود پروانده است و برای آینده نیز آماده پرورش مردان بزرگ و به نامی می باشد.
وی افزود: پروفسور شمسی پور حق فرزندی خود را به این دیار به خوبی ادا کرد و با وجود جنگ تحمیلی و در گیری استان، این فرهخته جهان اسلام در کرمانشاه به تدریس مشغول شد و فرهیختگان بزرگی به جامعه تقدیم کرد و در مباحث علمی کمک های شایانی را به استان انجام داد.
هاشمی اظهار داشت: سخت کوشی، ولایت مداری، تلاش برای گستره علم و دانش و شناخته شدن ایشان به عنوان دانشمند جهان اسلامی از جمله عواملی است که موجب شده تا این جشنواره را برگزار و از همة عزیزانی که در عرصة علم و دانش در منطقه غرب تلاش داشته اند تقدیر و تشکر نمائیم.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: به دنبال تبدیل شدن این جشنواره به ملی و بین المللی هستیم لذا نقاط ضعف و مستندات برگزاری این جشنواره باید توسط دست اندرکاران آن احصاء و برطرف گردد.
وی همچنین از برگزاری دو جشنواره آیت الله نجومی و آیت الله ممدوحی تا پائیز امسال خبر داد و گفت: قصد داریم به منظور تجلیل از بزرگان این دیار دو جشنواره فرهنگ و هنر متعهد اسلامی آیت الله نجومی و جشنواره علوم، قرآن و معرفت آیت ممدوحی را در کرمانشاه برگزار نمائیم.
به دنبال غنی نمودن پارک علم و فن آوری و همچنین بین المللی شدن دانشگاه های کرمانشاه هستیم
وی اظهار داشت: به دنبال غنی نمودن پارک علم و فن آوری و همچنین بین المللی شدن دانشگاه های استان به منظور تبدیل ایده به دانش و همچنین استفاده و کاربردی شدن ایده ها و نظرات دانشجویان هستیم .
هاشمی با بیان اینکه پول جامعه را نمی سازد اظهارداشت: جامعه ای بالنده و پویا است که دارای اندیشمندان و دانشمندان فراوانی باشد و جامعه ای قوی و غنی است که دانشمندان آن از تکریم خاصی برخوردار باشند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های استان در بخش های مختلف،خاطرنشان کرد:استان کرمانشاه با توجه به توانمندی ها و ظرفیت های خاص خود باید به جایگاه اصلی خود رسانده شود و با توجه به طرح ها و برنامه هایی که در استان در حال انجام است این استان در آینده نقش تعیین کننده ای در کشور ایفا خواهد کرد و به یکی از قطب های مطرح صنعتی و کشاورزی و تولیدی کشور تبدیل خواهد شد.
نظر شما