عضو جامعه مهندسان معمار در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر، با بيان اين مطلب افزود: سيستم توليد مسكن در ايران سود آور است و از نظر اقتصادي در مقايسه با ساير فعاليتها ريسك پذيري كمتري دارد كه اين امر موجب شده است سرمايه داران در زمان بحران مسكن براي حفظ سرمايه خود اقدام به احتكار مسكن كنند.
مهرداد هاشم زاده ، با اشاره به اينكه مشاهدات نيز وجود خانه هاي خالي در تهران را تاييد مي كند گفت: با توجه به اينكه كشور ما از نظر ارائه آمار در تمامي بخشها ضعف دارد متاسفانه درمورد تعداد خانه هاي خالي نيز آمار دقيقي وجود ندارد.
وي تصريح كرد: بخشي از مسكن توليد شده هميشه در قالب خانه هاي خالي و احتكار مسكن قرار مي گيرد.
هاشم زاده افزود: در حال حاضر بسياري از توليد كنندگان مسكن به دليل پايين بودن قيمت خريد و ركود موجود در بازار مسكن، واحد مسكوني خود را نگه مي دارند تا در فرصت مناسب با قيمت مورد نظر خود بفروشند.
وي، دريافت عوارض ازخانه هاي خالي را راهكاري مناسب دانست و تاكيد كرد: اجراي اين طرح درصورت اجراي كاركارشناسي
روي آن مي تواند تاثير مثبتي داشته باشد.
گفتني است روز گذشته وزير مسكن و شهرسازي با بيان اينكه در تهران هيچ واحد مسكوني خالي وجود ندارد گفته بود: هر سال در كل كشور شاهد احداث 700 هزار واحد مسكوني هستيم، حال چگونه امكان دارد كه يك سوم اين ميزان در شهر تهران احداث شده و خالي باشد.
عضو جامعه مهندسان معمار در گفت و گو با "مهر":
وجود واحدهاي مسكوني خالي در تهران را نمي توان انكار كرد
درپي اظهارات وزير مسكن و شهرسازي در مورد خالي نبودن حتي يك واحد مسكوني در تهران ، عضو جامعه مهندسان معمار به خبرگزاري مهر گفت: وجود خانه هاي خالي و احتكار مسكن در تهران قطعي است اما نمي توان آمار دقيقي در اين باره ارايه كرد.
کد خبر 109495
نظر شما